فرهنگ کار و کارآموزی در جامعه کمرنگ است
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش گفت که فرهنگ کار و کارآموزی در جامعه کمرنگ است.
به گزارش ایسنا، سیدمحسن حسینیمقدم در آیین رونمایی از نوزدهمین دوره جشنواره کشوری هنرهای تجسمی هنرستانهای فنی و حرفهای، اظهار کرد: آموزش باید همراه با تولید باشد و لازم است که هنرآموز همراه با تحصیل به تولید و درآمد برسد و این برنامه برای کیفیتبخشی دوره متوسطه است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ کار و کارآموزی در جامعه کمرنگ است، افزود: لازم است فرهنگسازی در جامعه صورت گیرد، پس برگزاری این برنامهها، جشنوارهها و مسابقات آزمایشگاهی امری موثر در رسیدن به این مهم است.
حسینیمقدم خاطرنشان کرد: آموزش در هنرستان فنی، آموزشهای مهارتی و کار و دانش، الفبای کار کردن را به دانشآموزان آموخته و جرأت کارکردن را در خانوادهها ایجاد میکند.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری جشنواره از هشتم مردادماه تا دهم مردادماه در شهرکرد، افزود: زمینه یابی برای ایجاد و پرورش استعدادها و خلاقیتها، ایجاد یک فضای سالم و رقابتی، معرفی توانمندیها به جامعه، آشنایی اولیاء و خانواده با توانمندی فرزندان، ارزیابی کیفی از آموزشها، معرفی رشتههای فنی و حرفهای به جامعه و معرفی توانمندی استان میزبان، از جمله اهداف برگزاری این جشنوارهها است.
وی تصریح کرد: رشتههای فنی اعم از نقاشی، سینما، نمایش، گرافیک، فتوگرافیک، نقشه کشی و معماری داخلی، طراحی و دوخت و صنایع دستی و چهار درس در جشنواره هنرهای تجسمی اراِئه خواهد شد.
حسینیمقدم با اشاره به افزایش طول دوره متوسطه از ۲ به سه سال، بیان کرد: برای تحقق استقرار سه پایه تحصیلی نیاز به نیروی انسانی، فضا و تجهیزات است.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش برگزاری جشنوارهها در شاخه فنی و حرفهای را یکی از ملاکهای سنجش میزان آموزش در هنرستان دانست و گفت: برگزاری این جشنوارهها نمایانگر خلاقیت و توانایی دانشآموزان به جامعه خواهد شد.