افزایش هفت درصدی سطح زیر کشت لوبیا در مزارع چهارمحال و بختیاری
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش حدود هفت درصدی سطح زیر کشت لوبیا در مزارع چهارمحال و بختیاری خبر داد.
سیروس بیکبکان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آغاز کشت لوبیا درمزارع استان، اظهار کرد: سطح زیر کشت لوبیا در سال گذشته چهار هزار و 300 هکتار بوده که به طور متوسط از هر هکتار 2.7 تن لوبیا برداشت شد.
وی افزود: از مجموع سطح زیر کشت دو هزار و 350 هکتار لوبیا چیتی، یک هزار و 200 هکتار لوبیا سفید و 750 هکتار لوبیا قرمز بوده است.
بیکبکان با اشاره به افزایش قیمت حبوبات، گفت: امسال پیشبینی میشود سطح زیر کشت حدود چهار هزار و 500 هکتار باشد که سطح اختصاص یافته نسبت به سال گذشته هفت درصد افزایش خواهد داشت.
وی شهرستانهای شهرکرد، لردگان، کیار و بروجن را عمدهترین مناطق کشت لوبیا در استان دانست.
بیکبکان خاطرنشان کرد: در نظر گرفتن اصول فنی کشت، تاریخ مناسب کشت، آمادهسازی به موقع زمین، استفاده از کشت مکانیزه و استفاده بهینه از مواد کودی از عمده عوامل افزایش تولید لوبیا است که انتظار میرود با پیشبینیهای انجام شده در سال جاری به طور متوسط از هر هکتار 2.8 تن لوبیا برداشت شود.