هزار صدا به ایرج تقدیم می‌شود

    کد خبر :191748

دور بعدی مسابقه هزار صدا در حالی روز شنبه برگزار خواهد شد که دست‌اندرکاران این مسابقه، برنامه‌شان را به مناسبت تولد ایرج خواجه امیری به او تقدیم کرده‌اند.

به گزارش  ایلنا، مسابقه هزار صدا در دور جدید خود با موضوع «مسابقه گروه‌های موسیقی ایرانی» روز شنبه ۱۶ دی از ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران برگزار خواهد شد.

این برنامه به مناسبت سالروز تولد ایرج خواجه امیری به او تقدیم می‌شود و همچنین زادروز کریم صالح‌عظیمی (خواننده، ردیفدان و مدرس آواز) نیز گرامی‌داشته خواهد شد.

داروی این دور از برنامه هزار صدا را پیمان سلطانی، پری ملکی و اسماعیل امینی برعهده دارند. این در حالی است که در بخشی از این برنامه امیر مداح (خواننده) و فرامرز کلانتری (نوازنده) نیز به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

دور قبلی این مسابقه که چهل و هشتمین دوره از سلسله مسابقات سنتی هزارصدا محسوب می‌شد نیز پانزدهم آذرماه گذشته با داوری علی جهاندار، جهانشاه برومند و غلامرضا طریقی در فرهنگسرای ارسباران برگزار شده بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید