کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در کشور

    کد خبر :147349

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ هزار نیروی پرستار در کشور کم داریم و نباید نگران تربیت پرستار باشیم زیرا جامعه به این قشر نیاز دارد.
به گزارش مهر، دکتر محمدعلی آدابی در کنگره واکاوی آموزش پرستاری، اظهارداشت: پرستاری نقش ارزنده ای را در جوامع انسانی ایفا می‌کند. در واقع می‌توان گفت وضعیت پرستاری در یک جامعه نمود سرزندگی و فرهیختگی آن جامعه است.

وی افزود: ما در حال حاضر بیش از ۱۰۰هزار پرستار کم داریم و نباید نگران تربیت پرستار باشیم زیرا جامعه به این قشر نیاز دارد.

آدابی تصریح کرد: به هر میزان که بتوانیم پرستاز آموزش دهیم و آن را به جامعه تحویل دهیم ، می‌توانیم امیدوار باشیم که فوج فوج از انبوه بیماری ها کاسته می‌شود.

وی ادامه داد: مسئولیت‌های اجتماعی سازمان‌ها می‌بایست در جهت حفظ و مراقبت و کمک به جامعه‌ای باشد که در آن فعالیت می‌کنند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور اظهار کرد: سازمان‌ها در لبه‌ی بین مردم،نهادها و دولت‌ها هستند و می‌توانند خواسته‌های مردم را به حاکمیت انتقال دهند، از این حیث می‌توانند در سیاستگذاری ها نیز سهیم باشند.

وی افزود: سازمان های مردم نهاد داوطلبانه، مستقل از دولت، غیرانتفاعی و مدافع مردم هستند و تشکل های حرفه‌ای نقش مداخله‌ای، مشارکتی، مشاوره‌ای، آموزشی، پژوهشی و حمایتی دارند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور ادامه داد: ما اکنون صد هزار نیروی پرستار کم داریم و این نشان می‌دهد که این سازمان‌ها کم کاری کرده‌اند زیرا وظیفه‌ سازمان است که این‌گونه هشدارها را به حاکمیت بدهد.

آدابی گفت: سازمان نظام پرستاری سازمانی مستقل و دارای هویت حقوقی است و از نقش ها و اختیارات آن می‌توان به تهیه و تعیین استانداردهای آموزشی سطوح مختلف پرستاری، تلاش برای ارتقا کیفیت آموزشی پرستاران و دانش فارغ‌التحصیلان اشاره کرد و البته مهم‌ترین نقش این سازمان اصلاح قانون است.

وی در آخر افزود: نظام آموزشی ما همچنان مانند گذشته است و در دنیای امروز آموزش به روش های سنتی جوابگو نیست و می‌بایست در اصلاح الگوهای آموزشی گام برداریم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید