ساعت کاری ادارات در ماه رمضان/ شروع شناور از ۷ تا ۹ صبح

    کد خبر :1191228
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با ابلاغ بخشنامه‌ای، ساعات آغاز به کار ادارات دولتی در ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

بر اساس این بخشنامه، ساعت شروع کار ادارات (به استثنای واحدهای عملیاتی خدمت‌رسان مانند مراکز آموزشی، بهداشتی و درمانی) به صورت شناور از ساعت ۷ تا ۹ صبح تعیین شده است.

به گزارش ایرنا، در این بخشنامه همچنین تأکید شده است که در روزهای پس از شب‌های قدر، ساعت شروع کار ادارات از ساعت ۹ صبح خواهد بود. ساعت پایان کار نیز متناسب با ساعت شروع و مطابق قوانین و مقررات مربوط تعیین می‌شود.

این تصمیم با هدف بهره‌مندی هرچه بیشتر کارمندان از فضایل و برکات ماه مبارک رمضان و همچنین تسهیل در انجام فرایض دینی اتخاذ شده است. واحدهای عملیاتی و خدمت‌رسان موظف هستند به نحوی برنامه‌ریزی کنند که خللی در ارائه خدمات به مردم ایجاد نشود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید