خبر مهم سازمان هواپیمایی به مسافران

    کد خبر :1184086
خبر مهم سازمان هواپیمایی به مسافران

سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: مسافران پروازهای داخلی و خارجی قبل از عزیمت به فرودگاه با شماره ۱۹۹ تماس بگیرند.

مجید اخوان، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره آخرین وضعیت پروازهای داخلی و خارجی در شرایط قطعی اینترنت و اختلال در ارسال پیامک، اظهار داشت: مسافران پروازهای داخلی و خارجی قبل از عزیمت به فرودگاه‌ با شماره ۱۹۹ تماس بگیرند و مسافران پروازهای خارجی می‌توانند به سایت فرودگاه حضرت امام به آدرس IKAC.ir مراجعه کنند.

وی درباره پروازهایی که در این ایام لغو شده‌اند، گفت: طبق قانون تمام خسارت به مسافران پرداخت می‌شود و درباره پروازهای خارجی هم مسافران می‌توانند بهای بلیت را از آژانس‌های مسافرتی دریافت کنند و الزامی به ثبت شکایت نیست.

سخنگوی سازمان هواپیمایی افزود: سازمان هواپیمایی با ایرلاین‌های خارجی و داخلی و همچنین شرکت‌های فروش بلیت هماهنگ است و مسافران نسبت به بازپرداخت پول بلیت‌های لغو شده نگران نباشند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید