انهدام شبکه ضدامنیتی وابسته به سرویسهای جاسوسی آمریکا و اسرائیل

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از شناسایی و متلاشی شدن یک شبکه ضدامنیتی وابسته به سرویسهای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در چند استان کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دادگستری کرمان، مهدی بخشی اعلام کرد: با اقدامات دقیق و گسترده سازمان اطلاعات سپاه، شبکهای ضدامنیتی که تحت هدایت مستقیم سرویسهای جاسوسی بیگانه فعالیت میکرد، پس از چند مرحله رصد و عملیات اطلاعاتی، به طور کامل شناسایی و منهدم شد.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد ناامنی و بیثباتی در کشور گفت: رژیم صهیونیستی پس از ناکامی در عرصههای نظامی، با بهرهگیری از نیروهای وابسته و عناصر فریبخورده، قصد داشت در نیمه دوم پاییز ۱۴۰۴ اقداماتی علیه امنیت داخلی انجام دهد که با هوشیاری نیروهای اطلاعاتی ناکام ماند.
دادستان کرمان تأکید کرد: عملیات شناسایی و دستگیری اعضای این شبکه در چند استان، از جمله کرمان، بهصورت هماهنگ انجام شد و تمامی عوامل مرتبط با این شبکه ضدامنیتی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتهاند.











