عارف: معیشت مردم تامین شود آرامش جامعه تامین می شود

    کد خبر :1171818
عارف

معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد: اگر مردم در تأمین معیشت دغدغه نداشته باشند، جامعه به آرامش می‌رسد و می‌توان از آنان انتظار خلاقیت و تولید داشت. نباید دل مردم را خالی کرد.

به گزارش اقتصادنیوز، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست شورای مدیران و معاونان وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر نقش این وزارتخانه در امنیت غذایی کشور گفت:
«اقتدار غذایی پیش‌نیاز اقتدار ملی است و سهم وزارت جهاد کشاورزی در اقتدار ملی کمتر از بخش‌های دفاعی نیست.»

عارف با اشاره به تجربیات دوران جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: در آن دوران، با وجود شرایط سخت، کمبودی در بازار دیده نشد و این حاصل هماهنگی دولت، بخش خصوصی و وزارت جهاد کشاورزی بود.

وی افزود: «راهبرد دولت چهاردهم، جلوگیری از گران‌فروشی و احتکار است و تلاش می‌کنیم برخوردها به‌جای تعزیراتی، بیشتر نظارتی و تنظیمی باشد. آزادسازی واردات یکی از سیاست‌های کلیدی ما در این مسیر است.»

معاون اول رئیس‌جمهور ضمن انتقاد از واسطه‌گری در بازار برنج گفت: «عده‌ای محدود محصول کشاورزان را زیر قیمت خریداری کرده و چند برابر در بازار فروختند. این سودجویی‌ها نباید از جیب کشاورز باشد.»

عارف با اشاره به رشد ۲۸ درصدی تولید شکر و حرکت به‌سوی خودکفایی در تولید موز و گندم تأکید کرد: «مردم نیاز به آرامش دارند. اگر معیشت آنان تأمین شود، آرامشی حاکم می‌شود که در سایه آن می‌توان از جامعه انتظار نوآوری، خلاقیت و تولید علم داشت.»

وی واگذاری امور به بخش خصوصی و تمرکززدایی را از سیاست‌های کلیدی دولت دانست و گفت: «امروز حتی بخش‌هایی از مسئولیت‌های حاکمیتی را می‌توان با نظارت دولت به بخش خصوصی سپرد؛ زیرا در بسیاری از حوزه‌ها عملکرد بهتری دارند.»

عارف در پایان بر اهمیت آمار دقیق، حمایت از تشکل‌های مردمی، تأمین کالاهای اساسی و ادامه مسیر خودکفایی در گندم تأکید کرد و گفت: «اقتدار ملی از سفره مردم آغاز می‌شود.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید