توئیت مهم سخنگوی دولت جنجالی شد

سخنگوی دولت در یک توئیت مهم اعلام کرد که اجرای تغییرات در سازمان امور عشایر ایران تا زمان آماده شدن پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی به دلیل ملاحظات حقوقی به تعویق افتاده است.
فاطمه مهاجرانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «طبق بند «الف» ماده ۵۷ برنامه هفتم توسعه، هدف از تغییر در سازمان امور عشایر ایران، ارتقا و تقویت این نهاد است؛ اما به دلیل ملاحظات حقوقی، اجرای این تغییرات تا آماده شدن پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی «مراعا» باقی میماند.»
او همچنین تاکید کرد که چابکسازی سازمان امور عشایر باید بر اساس قانون، نظرات کارشناسی و نظر دستگاههای تخصصی انجام شود. مهاجرانی افزود: «عشایر و روستاییان ستونهای تولید، امنیت غذایی و فرهنگ ملی کشور هستند. بنابراین سازمان امور عشایر نهتنها حذف نخواهد شد بلکه با توانمندسازی بیشتر باید به صورت مستحکمتر در خدمت این قشر ارزشمند قرار گیرد.»