تأثیر دمای غذا بر سلامت و وضعیت روانی

تحقیقات جدید نشان میدهد که دمای غذا و نوشیدنیها تأثیر مستقیم بر فرآیند هضم و وضعیت روانی افراد دارد، چه این خوراکیها گرم باشند مانند سوپ و چای و چه سرد مانند سوپ یخزده یا نوشیدنیهای خنک.
وبگاه آرتی عربی نوشت: «مطالعهای تحلیلی که توسط گروهی از پژوهشگران دانشگاه سندیگو انجام و در نشریه British Journal of Nutrition منتشر شد، بررسی عادات غذایی ۴۰۰ بزرگسال از آمریکاییهای آسیاییتبار و سفیدپوست در مناطق مختلف آمریکا را شامل شد و نشان داد: افرادی که در تابستان نوشیدنیهای سرد مصرف میکردند، بهویژه شرکتکنندگان آسیایی، گزارش افزایش اضطراب، بیخوابی و اختلالات گوارشی را داشتند».
در مقابل، افرادی که در زمستان نوشیدنیهای گرم مصرف میکردند، بهبود هضم، خواب منظمتر و کاهش نشانههای افسردگی را تجربه کردند. پژوهشگران همچنین دریافتند که مصرف کم غذا و نوشیدنی سرد در میان شرکتکنندگان چینی باعث کاهش نشانههای منفی میشود، اما در میان شرکتکنندگان هندی اثرات منفی بیشتری مشاهده شد. این اثرات در افرادی که مشکلات گردش خون داشتند، واضحتر بود.
به گزارش شفقنا؛ نتایج این پژوهش با آموزههای طب سنتی چینی و آیورودای هندی همخوانی دارد و نشان میدهد که دمای غذا میتواند سلامت جسمی و روانی افراد را تحت تأثیر قرار دهد. تیم پژوهشی برنامه دارد تا اثرات غذاهای سرد را بر گروههای سنی مختلف نیز بررسی کند.