خبر جدید اسرائیل از برنامه هسته ای ایران

    کد خبر :1164000
هسته_ای+ایران

یک رسانه خبری فرانسوی به نقل از یک منبع دیپلماتیک نزدیک به کاخ الیزه مدعی شد که اسرائیل تأیید کرده است که هرچند مراکز حیاتی مانند فردو و نطنز و همچنین بخش زیادی از تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم نابود شده‌اند، اما ایران همچنان بخش زیادی از تجهیزات حساس هسته‌ای را در اختیار دارد.

به گزارش تسنیم؛ حملات اسرائیل و آمریکا نتوانسته تاسیسات هسته‌ای ایران را به طور کامل نابود کند. این رسانه فرانسوی به نقل از آنچه یک منبع دیپلماتیک نزدیک به کاخ الیزه نامید نوشت: مقامات اسرائیلی در اوایل سپتامبر ارزیابی محرمانه خود از جنگ دوازده روزه به ایران و حملات به تاسیسات هسته‌ای این کشور در اختیار دولت فرانسه قرار داده‌اند.

این رسانه به نقل از این منبع افزود: اسرائیل تائید کرده است که هرچند مراکز حیاتی مانند فردو و نطنز و همچنین بخش زیادی از تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم نابود شده‌اند اما ایران همچنان بخش زیادی از تجهیزات حساس هسته‌ای را در اختیار دارد.

این رسانه افزود: اسرائیل به صورت محرمانه به فرانسه اطلاع داده است تعداد تجهیزات باقی مانده برای از سر گیری برنامه هسته‌ای در کوتاه مدت کافی نیست اما همه چیز به زمان و آغاز به کار مجدد ایران بستگی دارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید