خودروی شوتی یک پلیس را به شهادت رساند

    کد خبر :1145620
خودروی شوتی پلیس شهادت

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از آسمانی شدن ستوان سوم «علی سعیدی» از کارکنان خدوم فرماندهی انتظامی شهرستان لردگان در حین ماموریت در روز سه‌شنبه خبر داد.

به نقل از معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان، سردار حسین امجدیان روز سه‌شنبه با اعلام این خبر افزود: صبح روز سه‌شنبه در هنگام ماموریت، یک نفر از ماموران خدوم کلانتری ۱۱ فلارد پس از برخورد خودروی شوتی حامل مواد مخدر آسمانی شد.

وی با اشاره به تعهد و روحیه جهادی این نیروی خدوم گفت: این نیروی خدوم از جمله نیروهای پرتلاش، مسوولیت‌پذیر و موثر مجموعه انتظامی شهرستان لردگان بود که در هنگام انجام ماموریت برخورد با خودروهای شوتی آسمانی شد.

امجدیان در پایان ضمن تسلیت و ابراز همدردی با خانواده‌ این نیروی خدوم نیروی انتظامی گفت: خودروی شوتی توقیف و راننده به همراه ۵۹ کیلوگرم موادمخدر دستگیر و به دادسرا معرفی شد.

به گزارش ایرنا،شهرستان لردگان در فاصله ۱۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال وبختیاری قراردارد.

جاده ارتباط لردگان و خوزستان از مسیرهای ترانزیتی است که استان‌های جنوبی و جنوب غربی کشور را به استان‌های مرکزی متصل می‌کند و روزانه بیش از ۴۰ هزار تردد در این جاده انجام می‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید