رصد چهارشنبه سوری در پایتخت با پهپادهای پلیس

    کد خبر :1133462
چهارشنبه سوری پایتخت پهپادهای پلیس

معاون اجتماعی فرماندهی پهپاد فراجا از اجرای عملیات پایش هوایی در تهران طی چهارشنبه‌سوری و شب‌های قدر خبر داد.

سرگرد خلبان نیما ربیعی اظهار داشت: در چهارشنبه‌سوری، هم‌میهنان با آتش‌بازی و برپایی جشن‌های مختلف همراهی می‌کنند. برای تأمین امنیت، کنترل شرایط و پیشگیری از حوادث، پلیس از پهپادهای خود جهت نظارت هوایی بر شهر تهران استفاده می‌کند.

وی افزود: پلیس با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین نظارت هوایی مانند پهپادها، از ارتفاع بالا بر رفتار و تجمعات نظارت دارد. این تجهیزات به پلیس امکان واکنش سریع به موقعیت‌های خطرناک را می‌دهند.

ربیعی تأکید کرد که هدف اصلی از این نظارت‌ها، جلوگیری از فعالیت‌های غیرمجاز نظیر آتش‌بازی‌های غیرقانونی و تجمعات غیرمجاز است.

وی افزود: نظارت هوایی پلیس در شب‌های قدر نیز برای تأمین امنیت و حفظ آرامش معنوی این شب‌ها ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، ربیعی همچنین خاطرنشان کرد که این پایش‌ها به‌گونه‌ای انجام می‌شوند که حریم خصوصی افراد حفظ شده و نگرانی برای شهروندان ایجاد نکند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید