این غذای خوشمزه و مفید پاییزی را از دست ندهید
یکی از سبزیجاتی که در فصل پاییز به بازار میآید اسفناج است. این سبزی منبع غنی ویتامین A,B۳,C، آهن و پتاسیم است که برای سلامت قلب، مغز، چشم و درمان یبوست، کمخونی، فشارخون بالا و دیابت مفید است.
برای گنجاندن این سبزی مفید در برنامه غذاییتان میتوانید نرگسی اسفناج تهیه کنید. اگر روش طبخ آن را نمیدانید این مطلب را بخوانید:
مواد لازم
اسفناج: نیم کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
تخممرغ: ۴ عدد
سیر: ۴ حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
تعداد نفرات: ۳ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
روش تهیه
پیازها را خلالی خرد کرده و روی حرارت در روغن تفت دهید تا سبک شود.
فلفل و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید تا عطر آنها را بگیرد، سپس حبه سیر را رنده کرده و همراه قارچ به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
اسفناجها را شسته و بعد از آبکش کردن خرد کرده و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.
به اسفناجها به میزان لازم نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و مرتب هم بزنید تا آب اسفناج کاملا کشیده شود.
تخممرغها را روی اسفناج شکسته و اجازه دهید تا با حرارت کم تخممرغها پخته و سفت شوند.
نکته: در طول پخت اسفناجها میتوانید بر حسب سلیقه و بهصورت اختیاری کمی آب نارنج یا رب انار ترش اضافه کنید