آشنایی با خودروی جتا VA3/ سدان چینی با الگو و قلب تپنده فولکس واگن

    کد خبر :1003480
جتا VA3

شرکت ماموت خودرو که بیشتر در زمینه تولید و عرضه خودروهای سنگین شهرت دارد، در چند سال گذشته با واردات خودروهای سبک فولکس واگن مورد توجه قرار گرفت و اکنون قصد دارد مدل‌های جدیدی را روانه بازار کشورمان کند.

بازتاب-قرار است محصولات جدید ماموت خودرو تحت برند جتا که محصولی مشترک بین فولکس واگن و فاو است و در بازار چین به فروش می‌رسد، به بازار کشورمان نیز راه پیدا کند. یکی از این خودروها، جتا VA3 است که سدانی اقتصادی و کامپکت به حساب می‌آید.

البته باید بیان داشت که جتا یک مدل از فولکس واگن بوده اما این خودروساز آلمانی تصمیم گرفت آن را به یک برند مستقل در بازار چین تبدیل کند و با همکاری فاو چندین مدل آن را به بازار عرضه نماید.

در این مطلب قصد داریم بیشتر با نوبرانه ماموت خودرو یعنی جتا VA3 آشنا شویم.

طراحی بیرونی

جتا VA3

جتا VA3 در طراحی کاملا همان جتا سدان فولکس واگن بوده که برخی تغییرات روی آن به وجود آمده است. این سدان دارای جلوپنجره V شکل بوده و چراغ ساده و بزرگی دارد. در زیر سپر نیز مه‌شکنی خطی گنجانده شد.

در عقب نیز چراغ بزرگ و ساده‌ای به چشم خورده و خبری از مه شکن یا چراغ راهنما نیست. لوگو بزرگ جتا در روی کاپوت عقب و جلو درج شده است. خروجی اگزوز روی سپر پیدا نبوده و تک لوله اگزوز زیر سپر در بخشی که پیدا نیست، جای گرفته است.

ابعاد این خودرو 4501 طول، 1704 عرض، 1469 ارتفاع است و فاصله بین دو محور آن از 2604 میلیمتر فراتر می‌رود. وزن خودرو نیز 1125 کیلوگرم بوده و به عنوان یک گزینه کامپکت جمع و جور ایده آل است.

طراحی بیرونی جتا VA3 به خوبی نمایان می‌کند که با خودرویی اقتصادی و ساده رو به رو هستیم.

طراحی داخلی

 جتا VA3

جتا VA3 یک سدان ساده و اقتصادی بوده که البته در مقایسه با تولیدات داخلی خصوصا به لحاظ فنی، بسیار مدرن محسوب می‌شود. در کابین داخلی همانطور که گفته شد، متریال مطلوبی دیده شده و البته نباید انتظار بزرگ و کیفیت ساخت بالایی هم داشت. طراحی به فولکس واگن جتا شباهت داشته و از آنجایی که خودرویی اقتصادی تلقی شده، صندلی‌ها پارچه‌ای هستند و حتی خبری از نمایشگر نیست.

سیستم خروجی تهویه به شکل دایره‌ای سراسر داشبورد را دربرگرفته است. سیستم کنترل تهویه نیز دستی بوده که زیر قسمت مالتی مدیا داشبورد قرار دارد. فرمان سه شاخ و ساده به نظر می رسد زیرا هیچ کلیدی روی آن تعبیه نشده اما با طرح پیانویی جذاب جلوه می‌کند.  قسمت پشت آمپر نیز آنالوگ بوده و خبری از هیچ بخش دیجیتالی جز یک نمایشگر کوچک دیجیتالی در وسط سرعت سنج‌های آنالوگ نیست.

همانطور که گفته شد، جتا VA3 خودرویی در رده اقتصادی بوده و نباید انتظار بالایی از متریال و طراحی آن داشت .

مشخصات فنی

 جتا VA3

این خودرو سدان به پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپ 1498 سی سی مجهز است که قدرت 112 اسب بخار تولید کرده و یک پیشرانه تنفس طبیعی محسوب می‌شود. سیستم انتقال قدرت نیز از نوع دیفرانسیل جلو بوده و پیشرانه نیز به یک گیربکس شش سرعته اتوماتیک متصل می‌شود.

شتاب 0 تا 100 از 12.5 ثانیه عبور کرده و با توجه به حجم موتور و قدرت آن چنین عملکردی دور از انتظار نیست. مصرف سوخت نیز هر 100 کیلومتر به 5.7 لیتر می‌رسد. همچنین باید به حجم باک 57 لیتری نیز اشاره کرد.

این محصول فاو و فولکس واگن دارای امکانات فنی قابل قبولی است.

سایر ویژگی ها

از ویژگی‌های این مدل باید به ترمزهای دیسکی به همراه ABS و EBD، ترمز اضطراری، سیستم کنترل پایداری، کیسه هوای راننده و سرنشین و جانبی (چهار عدد)، سیستم کمک به حرکت در سربالایی و سنسور پارک عقب اشاره کرد. در سوی دیگر همچنین انتظار می‌رود تا نسخه‌های عرضه شده در بازار ایران به نمایشگر و دوربین عقب نیز مجهز باشند.

احتمال دارد این خودرو با قیمت بیش از 1 میلیارد تومان به فروش برسد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید