۵ راه مراقبت از پوست در ماه رمضان

    کد خبر :983325
مراقبت پوست ماه رمضان

برخی از افراد هنگام روزه گرفتن رفتارهای اشتباهی دارند که به پوست‌شان صدمه می‌زند. به پوست‌تان توجه کنید تا پس از گذشت ماه رمضان، با مشکلات پوستی مواجه نشوید.

با وجود اینکه بیشتر افراد از فواید روزه‌داری در ماه رمضان بهره‌مند می‌شوند، برخی از آن‌ها به خودشان و به‌ویژه پوست‌شان صدمه می‌زنند. از همین ابتدای ماه رمضان به این نکات توجه کنید تا به پوست‌تان آسیبی وارد نشود.

۱. نخوردن سحری

حق دارید! صبح زود از خواب بلند شدن و غذا خوردن سخت است. اما این چرخه غذایی ماه رمضان است و باید به آن اهمیت بدهید. وقتی سحری نمی‌خورید، در اصل یک وعده غذایی در ۲۴ ساعت روز را از دست داده‌اید. بدین‌ترتیب بدن‌تان مواد مغذی مورد نیاز خود را به موقع دریافت کرده و در این صورت شروع به ذخیره بیشتر آن بخش از مواد مغذی که در بدن‌تان بوده می‌کند و در نتیجه منجر به نفخ و آثار خستگی روی بدن‌تان می‌شود. این وضعیت در نهایت روی پوست‌تان اثر منفی می‌گذارد و پوست تیره می‌شود که حتی آن را نمی‌توانید با مصرف یک بسته ویتامین C درمان کنید.

بنابراین هرگز از وعده غذایی سحری نگذرید. حتی مصرف یک وعده غذایی کوچک، سوخت‌وساز بدن را برای تولید انرژی لازم فعال نگه می‌دارد و اثر مفید آن روی چهره و پوست‌تان نمایان خواهد شد.

۲. مصرف نوشابه هنگام افطار

افطار، اولین وعده غذایی شما بعد از یک روزه طولانی است. مصرف نوشیدنی‌های گازدار که حاوی قند فراوان هستد، در افطار موجب نفخ و همچنین زخم معده می‌شود. این وضعیت منجر به پیری زودرس و در عین حال چین و چروک‌های بیشتر روی پوست‌تان می‌شود.

هنگام افطار و شکستن روزه، به‌جای مصرف این نوشیدنی‌های مضر، از آب معمولی یا همراه با لیموی تازه مصرف کنید. راز خوب و جوان ماندن پوست، آبرسانی مناسب به آن است.

۳. ورزش درست بعد از افطار

اگر اهل ورزش هستید و در عین حال می‌خواهید با روزه گرفتن، علاوه بر فواید معنوی، از تناسب اندام مناسبی برخوردار شوید، باید بدانید، ورزش کردن درست بعد از افطار، بدترین کاری است که می‌توانید انجام دهید. این کار به بدن‌تان صدمه می‌زند. هنگام روزه، دستگاه گوارش‌مان کمی تغییر می‌کند و فشار ناگهانی روی بدن، موجب گرفتگی عضلات و در نتیجه بدن‌درد می‌شود. با این کار دچار خستگی بیش از حد می‌شوید و اثر منفی آن را روی پوست‌تان مشاهده خواهید کرد.

بهترین زمان ورزش در ماه رمضان، قبل از سحری است. ۲۰ دقیقه پیش از سحری ورزش کنید و سپس غذایتان را بخورید. بدین‌ترتیب نه‌تنها پوست‌تان را شاداب و سرحال نگه می‌دارید، بلکه بدن‌تان را از سموم پاک می‌کنید.

۴. مصرف بیش از حد نمک

بسیاری از غذاها برای طعم گرفتن، به کمی نمک نیاز دارند. اما برخی از غذاها برای طعم بهتر گرفتن، نمک بسیار بیشتری می‌خواهند. گاهی‌اقات به غذایی که هنگام سحر مصرف می‌کنیم، چندان توجهی نداریم و ممکن است غذای پرنمکی که از شام شب قبل باقی مانده مصرف کنیم. این وضعیت در روزهای عادی چندان مخاطره‌آمیز نیست (البته مصرف نمک زیاد در طولانی‌مدت، سلامت بدن را به خطر می‌اندازد)، مصرف غذاهای حاوی سدیم فراوان، آب را در بدن ذخیره می‌کند و در نهایت منجر به خشکی پوست می‌شود. به‌جای مصرف غذاهای پرنمک، از مواد غذایی خام مانند سبزیجات که محتوای آب فراوانی دارند مصرف کنید و خوراکی‌های پتاسیم‌دار مانند موز بیشتر از خوراکی‌های حاوی سدیم مصرف کنید تا پوست‌تان طراوت خود را حفظ کند.

۵. خواب بلافاصله پس از سحری یا افطار

خوابیدن پس از هر وعده غذایی هرگز خوب نیست و فرقی نمی‌کند چقدر یا چه وقت از زمان، غذا خورده باشید. در ماه رمضان معمولا پس از گذشت ساعت‌های طولانی، غذا می‌خورید و این وضعیت باعث می‌شود کمی بیش از حد نیاز بدن غذا مصرف کنید. البته ممکن است غذای افطار یا سحری‌تان کاملا سالم باشند، اما در هر حال تا جایی‌که کاملا احساس سیری کنید، از کنار سفره بلند نمی‌شوید. خوابیدن پس از غذا، درها را برای ابتلا به انواع بیماری‌ها مانند سوزش معده، رفلاکس اسید و البته افزایش وزن باز می‌کند. این مشکلات معمولا در افرادی که فورا پس از صرف سحری می‌خوابند خیلی رایج است . بدن دچار هر مشکلی که بشود، اثر آن روی پوست هم نمایان می‌شود.

اجازه دهید بدن‌تان کار خود را به‌درستی انجام دهد. بنابراین بلافاصله پس از صرف غذا نخوابید. بعد از غذا به برخی از کارهایتان برسید، با دوستان‌تان صحبت کنید، تلویزیون تماشا کنید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت از غذایتان بگذرد و بعد بخوابید.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید