گوشی تاشو اقتصادی سامسونگ در راه است/ عضوی از گلکسی A

    کد خبر :921387
گوشی تاشو اقتصادی

براساس گزارش ها سامسونگ بزودی قصد دارد یک گوشی اقتصادی تاشو را معرفی کند. تلفن هوشمندی که ۸۰۰ دلار قیمت داشته و نسبت به گلکسی زد فلیپ ۳ با قیمت ۱۱۰۰ دلاری بسیار ارزان تر محسوب می شود.

بازتاب- سری گوشی‌های تاشو سامسونگ تاکنون استقبال خوبی داشتند و توانستند عملکرد خوبی در فروش داشته باشند. در این بین شرکت کره‌ای بر آن شده تا مدل میان رده تدارک بیند و مشتریان بیشتری را به این سمت بکشاند.

گفته می‌شود گوشی تا سال ۲۰۲۴ از راه خواهد رسید و اطلاعات دقیقی از آن در دست نیست. اگرچه قیمت ۸۰۰ دلاری ارزان نیست، اما از آنجایی که گوشی‌های تاشو به شکل ساده قیمتی بیش از ۱۰۰۰ دلار دارند، قیمت مناسبی محسوب می‌شود.

گلکسی زد فلیپ ۳ با قیمت پایه ۱۰۰۰ دلار عرضه شد و گلکسی زد فولد ۳ پرچمدار نیز ۱۷۰۰ دلاری بود. حال باید منتظر ماند برنامه سامسونگ چیست و چگونه محصولی را معرفی خواهد کرد، بنابراین باید دو سالی منتظر ماند.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید