کمبود۸۰ فضای آموزشی در منطقه ۲۲ تهران/علت کمبود مدرسه در شهرکهای جدید التاسیس
سرپرست معاونت فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشوراز کمبود ۷۵ تا ۸۰ فضای آموزشی در منطقه ۲۲ تهران خبر داد و گفت: به واسطه انبوه سازیهایی که در آن منطقه صورت گرفه با کمبود شدید مدرسه در این منطقه روبرو شدیم که امیدواریم با کمک شهرداری بخشی از آن مرتفع شود.
به گزارش ایسنا، داریوش ورناصری در نشست خبری سازمان نوسازی مدارس در پاسخ به پرسشی مبنی بر وعده رئیس شورای شهر تهران برای در اختیار گذاشتن زمین به آموزش و پرورش برای ساخت مدارس به ویژه در منطقه ۲۲ اظهار کرد: زمین تنها مشکل شهر تهران نیست بلکه در اکثر کلان شهرها مطرح و طبیعی است که این نیاز در تهران به علت قیمت زمین بیشتر احساس می شود و وضعیت به مراتب بدتر است.
وی افزود: به خصوص در منطقه ۲۲ با مشکلات بسیاری روبرو هستیم و نیاز داریم ۷۵ تا ۸۰ فضای آموزشی در این منطقه ساخته شود که البته مشکل کمبود مدرسه در این منطقه به علت انبوه سازیهای زیادی است که اتفاق افتاده است.
سرپرست معاونت فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان این که چنین وعدهای از سوی شهرداری تهران تاکنون عملیاتی نشده است گفت: اگر چنین اتفاقی بیفتد بخشی از مشکلات تهران برای ساخت و ساز فضای آموزشی حل خواهد شد.
به گفته ورناصری، یکی از مشکلات کمبود مدرسه در شهرکهای جدید التاسیس و مناطقی که انبوهسازی در آن صورت میگیرد حذف ۴ الحاقیه از ماده ۸ قانون شوراهای آموزش و پرورش است که تلاش کردیم این الحاقیهها را احیاء کنیم تا عوارض انبوه سازیها از سوی شهرداری به آموزش و پرورش تخصیص یابد، البته متولی اصلی آن آموزش و پرورش بوده و در حال پیگیری است.
به گزارش ایسنا، محمد رضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز نیز با بین این که در حال حاضر ۶۵۰ هزار خیر در داخل کشور و یکهزار خیر در سراسر جهان داریم گفت: از ۲۱ سال گذشته که مدارس چهارگانه در کشور داشتیم، ساخت مدارس خیر ساز شروع شد.
وی افزود: اکنون وضعیت کشور به گونهای است که ۴۰ هزار میلیارد تومان برای ایمن سازی و احداث مدارس به ویژه در نقاط محروم نیاز داریم و می توانیم بیشتر از مشارکت مردم بهرهمند شویم.