کباب کوبیده زیر 100 هزار تومان، سم است

    کد خبر :1131204

رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی تهران از برخی واحدهای غیرمجاز که اقدام به فروش ارزان‌ غذا می‌کنند، انتقاد کرده و هشدار داد که این روش‌ها می‌تواند سلامت مردم را به خطر بیندازد.

حسین محمدی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور در سال گذشته، توضیح داد: به دلیل افزایش هزینه‌های مواد اولیه، حامل‌های انرژی و نیروی انسانی، قیمت تمام‌شده غذا در واحدهای صنفی بالا رفته است. این افزایش هزینه‌ها به همراه کاهش تقاضا، باعث تضعیف بسیاری از واحدهای صنفی شده است.

او به مشکل ارزان‌فروشی برخی کبابی‌ها اشاره کرد و گفت: من معتقدم ارزان‌فروشی در حوزه غذا، به‌خصوص کباب و غذای سنتی، معادل فروش خطر است. استفاده از مواد اولیه نامرغوب و اسانس‌های غیرمجاز در این غذاها، سلامت مردم را تهدید می‌کند. وی از مردم خواست تا فقط از واحدهای دارای پروانه کسب و مجوز بهداشت خرید کنند و از خرید از واحدهای غیرمجاز و دست‌فروشان پرهیز کنند.

محمدی در مورد اقدامات نظارتی افزود: این اتحادیه با همکاری نهادهای مختلف از جمله وزارت بهداشت، تعزیرات حکومتی، شورای اصناف و پلیس اماکن تهران، گشت‌های بازرسی را به‌صورت شبانه‌روزی در سطح شهر انجام می‌دهد و با واحدهای متخلف به‌شدت برخورد می‌کند.

به گزارش ایلنا، در پاسخ به این پرسش که قیمت منطقی یک سیخ کباب کوبیده چقدر است، محمدی اظهار داشت: به دلیل نوسانات قیمت و کیفیت مواد اولیه، تعیین قیمت ثابت دشوار است. اما به طور کلی، یک سیخ کباب کوبیده باکیفیت نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد و قیمت‌های پایین‌تر از این، به معنای استفاده از مواد نامرغوب است.

 

 

 

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید