نگاه انحصار طلبی جریان اصلاحات به رد صلاحیت فلهای در انتخابات شوراها/ چرا رسانهها به موضوع ورود نمیکنند
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران ضمن اشاره به رد صلاحیت فلهای در انتخابات شوراها گفت: با توجه به عملکرد جریان اصلاحات در این انتخابات با یک نگاه انحصارطلبی که روش کار مشخصی ندارد مواجه هستیم.
وی ادامه داد: در مجلس ششم وقتی نظارت بر شوراهای دوم را عهده دار شد، بسیاری از نیروهای ضدانقلاب و چهرههایی که اساساً در فکر براندازی جمهوری اسلامی بودند تأیید شد. خاطرم هست افرادی که در آن انتخابات نامزد شدند روزهای قبل از ثبتنام بیانیههایی در مورد براندازی جمهوری اسلامی ایران صادر میکردند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به عملکرد جریان اصلاحات در این انتخابات با یک نگاه انحصارطلبی که روش کار مشخصی ندارد مواجه هستیم.
اسماعیلی اضافه کرد: بسیاری از چهرههای شاخص جریان اصول گرایی در روزهای اخیر رد صلاحیت شدند، در حالی که استعلام چهارگانه آنها مثبت بوده است، این نوع نگاه تنگنظرانه شاید برای ما که رفتار جریانات اصلاحات را دنبال میکنیم غریب نیست، اما برای عموم مردم و کسانی که سوابق آنها را نمیدانند ایجاد تردید میکند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران بیان داشت: به نظرم جریان اصلاحات باید در مورد رفتاری که در زمینه رد صلاحیتهای فلهای در انتخابات شوراها داشته توضیح دهد که با چه متد و روشی این کار را کرده است.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان داشت: اگر مراجع چهارگانه استعلام منفی نسبت به افراد ارائه دادند، رد صلاحیت آنها مشکلی نیست، اما رد صلاحیت بدین گونه که طرف مقابل تنها بخاطر اینکه یک کنشگر سیاسی و دارای محبوبیت است، بیانگر نوع دفاع اصلاحات از آزادی و مردم است. رفتار اصلاحطلبان در این نوع ردصلاحیتها به شدت ناامیدکننده است. باید به این نکته اشاره کرد که این رفتار آنها در تاریخ ثبت شده است.
وی در پایان گفت: تعجب میکنم از رسانهها که به این مسئله ورود نکردهاند. در انتخابات سال گذشته مجلس که تعدادی از افراد این جریان رد صلاحیت شدهاند، توپخانه رسانهای آنها بسیار فعال بود، اما متأسفانه هیچ مطالبهگری رسانهای از این جریان اتفاق نمیافتد.