مرگ دختر جوان کفش‌فروش بر اثر حادثه بالابر در کرج

    کد خبر :1182054
مرگ دختر جوان

رئیس پلیس شهرستان فردیس از وقوع حادثه‌ای مرگبار در یکی از مغازه‌های کفش‌فروشی این شهر خبر داد که به جان باختن یک دختر جوان انجامید.

سرهنگ فرج‌اله اسدالهی در توضیح این حادثه گفت: پس از تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و اعلام وقوع حادثه در یک واحد صنفی کفش‌فروشی در فردیس، مأموران انتظامی بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد دختر ۲۰ ساله‌ای که به عنوان فروشنده در این مغازه مشغول به کار بوده، برای انتقال کفش‌ها از انبار به داخل مغازه از بالابر استفاده کرده است. متأسفانه به دلیل رعایت نشدن نکات ایمنی، سر این دختر بین دیوار و میله بالابر گیر کرده و دچار حادثه شد.

فرمانده انتظامی شهرستان فردیس ادامه داد: با حضور عوامل اورژانس و آتش‌نشانی در محل، مرگ این دختر جوان در همان صحنه تأیید شد.

به گزارش ایلنا، به گفته پلیس، پرونده این حادثه تلخ برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شده و به شهروندان و صاحبان واحدهای صنفی توصیه شده است برای پیشگیری از حوادث مشابه، در استفاده از آسانسورها و بالابرها، تمامی اصول و نکات ایمنی را به‌طور جدی رعایت کنند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید