سرنوشت لایحه «مجازات پدر در صورت قتل عمد فرزند» چه شد؟
معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری گفت: لایحه «مجازات پدر در صورت قتل عمد فرزند» در کمیسیون لوایح دولت مطرح شده است، اما به دلیل جنبه قضایی قرار شد قوه قضائیه نیز درباره این لایحه اظهار نظر کند.
وی با بیان اینکه لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیسجمهوری، نیز نظر خود را درباره این لایحه اعلام کرده است، بیان کرد: به زودی این لایحه به قوه قضائیه ارسال میشود و پس از دریافت نظر قوه قضائیه این موضوع را دنبال خواهیم کرد.
به گفته ابتکار، هدف از این لایحه تشدید مجازات است.
معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری به موضوع فرهنگ اشاره کرد و افزود: ما رفتارهایمان را باید در برابر چنین اتفاقاتی مانند قتل فرزند ارزیابی کنیم و این بررسی را انجام دهیم که چه شرایطی به وجود میآید که چنین جنایاتی رخ میدهد.
بخشی از این اتفاقات ناشی از مسائل فرهنگی و مهارتی است به همین دلیل است که معاونت بر گفتوگوی ملی خانواده تاکید دارد. معاونت به طور مرتب در زمینه مهارتهای ارتباطی اعضای خانواده و اینکه چطور با یکدیگر خوب صحبت و رفتار کنیم و چطور اختلاف دیدگاهایمان را با یکدیگر حلوفصل کنیم تاکید دارد.
به گزارش ایسنا، ابتکار در ادامه به موضوع تقویت مهارتهای ارتباطی و رفتاری نیز اشاره کرد و یادآور شد: باید سبک زندگیهای خوب را معرفی کنیم. اگر اعتقاد داریم که این روش و این شیوه خوب و درست است آن را به عنوان سبک زندگی موفق معرفی کنیم، اجازه دهیم جوانان حرفهایشان را بزنند. در این زمینه معاونت امور زنان و خانواده پادکستهایی تحت عنوان رادیو نسل تهیه کرده است که بحث اصلی این پادکستها گفتوگوی بین نسلی است. هدف اصلی ما این است که باید با جوانانمان صحبت کنیم و این صحبت مبتنی بر گفتوگوی سازنده و موثر باشد.