ستاره های پرسپولیس زیر تیغ هاشمیان/ 3 بازیکن نزدیک درب خروج

    کد خبر :1156827
پرسپولیس

با پایان اردوی آماده‌سازی پرسپولیس در ترکیه، لیست نهایی تیم وارد مرحله تصمیم‌گیری شده و طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، وضعیت سه بازیکن برای خروج تقریبا قطعی شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وحید هاشمیان پس از جمع‌بندی با اعضای کادرفنی، لیستی ۱+۳ نفره از گزینه‌های خروجی تهیه کرده و پس از بازگشت تیم به ایران، درباره نفر چهارم نیز با مدیران باشگاه مشورت کرده است. سه بازیکن از جمله فرشاد احمدزاده، سعید مهری و سردار دورسون جدایی شان تقریبا قطعی شده است.

این سه بازیکن به صورت قطعی در فهرست خروج قرار گرفته‌اند و باشگاه در حال بررسی شرایط فسخ یا صدور رضایت‌نامه برای آنها هست. همانند اقاله قرارداد گندوز که حدادی رئیس هیئت مدیره بعد مشورت با مدیریت به ترکیه رفت و ماموریت اقاله را طوری انجام داد که مانع تکرار قصه رادوشوویچ شود.

با این حال، وضعیت نفر چهارم همچنان در هاله‌ای از ابهام است. برخلاف شایعات و گمانه‌زنی‌هایی که در فضای رسانه‌ای درباره احتمال کنار گذاشته شدن سروش رفیعی یا میلاد سرلک مطرح شده بود، این ۲ بازیکن قطعا در برنامه‌های فنی کادرفنی باقی مانده‌اند.

گزینه چهارم، بازیکنی است که تاکنون نامش در رسانه‌ها به میان نیامده و انتخاب او نیازمند بررسی بیشتر در سطح مدیریت باشگاه است. باید دید هاشمیان و مدیران پرسپولیس در نهایت برای این خروجی چهارم به توافق نهایی می‌رسند یا خیر.

با توجه به روند مذاکرات، به‌زودی تکلیف نفر چهارم هم مشخص خواهد شد؛ بازیکنی که حذف نامش می‌تواند شوک تازه‌ای در نقل‌وانتقالات قرمزها باشد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید