روغن ماهی و ویتامین D به کاهش علائم لوپوس کمک می کند

    کد خبر :144297

طبق نتایج یک مطالعه مقدماتی، افراد مبتلا به لوپوس در صورت گنجاندن ویتامینD و چربی امگا۳ کافی در رژیم غذایی شان احساس بهتری خواهند داشت.
به گزارش مهر، در مطالعات جداگانه، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو ارتباط دو ماده مغذی یا کمبودشان را با ریسک بالا برخی علائم لوپوس و عوارض آن بررسی کردند.

در یک مطالعه، بیماران مبتلا به لوپوس دارای میزان پایین ویتامین D در خون شان با ریسک بالاتر آسیب کبدی در مقایسه با افراد دارای میزان کافی این ویتامین مواجه بودند.

در مطالعه دیگر، افرادی که چربی امگا۳ بیشتری مصرف می کردند علائم خارش با شدت کمتری داشته و کیفیت خواب شان بهتر بود. ماهی های چرب حاوی چربی های امگا۳ هستند.

بیماری لوپوس چندین نوع است که شایع ترین آن «لوپوس اریتماتوی سیستمیک» (SLE) است. در بیماری SLE سیستم ایمنی به اشتباه آنتی بادی های علیه بافت خود بدن تولید می کند. این تهاجم تبعات گسترده ای داشته و به پوست، مفاصل، قلب، ریه ها، کلیه ها و مغز اسیب می رساند.

طبق اعلام انجمن لوپوس آمریکا، بیماری لوپوس در زنان شایع تر بوده و معمولا در دهه های ۲۰ و ۳۰ سالگی آغاز می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید