جلودارزاده: زنان همواره پا به پای مردان حرکت کردهاند
نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه تلاشهای زنان در هر دوره منجر به تصویب قوانین متعدد میشود، اما با روی کار آمدن جریان دیگر همین قوانین به فراموشی سپرده میشوند، گفت: یکی از این قوانین مربوط به «بیمه زنان خانوار» بود که در مجلس پنجم و ششم تصویب و در مجلس هفتم بودجه آن پیگیری شد، اما در مجلس هشتم شاهد بودیم که این طرح اساسا به فراموشی سپرده شد.
به گزارش ایسنا، سهیلا جلودارزاده در نشست هماندیشی زنان فعال اقتصادی با اشاره به اینکه ثمره تلاشهای بانوان در چنین نشستهای متجلی میشود، ادامه داد: در حال حاضر در کشور ما حدود 2 تا 3 میلیون زن سرپرست خانوار وجود دارد که اگر دختران ازدواج نکرده را جزو این آمار محسوب کنیم، این رقم تا 8 میلیون نفر افزایش پیدا میکند. در صورتی که این افراد نفقه از پدر یا همسر دریافت نکنند، هزینه آنها بر عهده حکومت است؛ بنابراین توجه به مساله اشتغالزایی زنان این هزینه را از دوش دولت برخواهد داشت.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت شروع نظارت از لحظات اولیه تصویب هر طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: بخش عمدهای از این طرح جامع شامل فعالیتهای اقتصادی زنان و معاش آنهاست و در هفت حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی فعالیت میکنند. امیدواریم که آییننامه این طرح نوشته شود و وظیفه اجرایی آن در اختیار اداره کل امور زنان استانداریها قرار بگیرد. همه میتوانند در این طرح همکاری کنند و ادامه دهنده آن باشند.
جلودارزاده با اشاره به اینکه اگر رقابت بین مسوولان بر سر پست و مقام باشد نتیجه آن چیزی جز آسیب برای ملت نخواهد بود، ادامه داد: اینکه گفته میشود زنان نمیتوانند با هم همکاری کنند، تلاشی است که مانع از رشد و گسترش همکاریها با فعالیت آنان میشود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه به تلاشهای گذشته در انتخاب دستجردی در وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: زنان همواره پا به پای مردان حرکت کردهاند و گاهی توانستهاند به مرکز دولت تبدیل شوند. نهضتهای مشارکتجویانه و برابرجویانه هم در کشور و هم در دنیا در 100 سال گذشته آغاز شده، نشاندهنده گسترش حضور زنان است اگرچه در این زمینه چالشهایی وجود دارد.