تغییر در کابینه ضروری است؛با خطبه و نصیحت،اعتماد به سیستم ایجاد نمی شود؛اگر سریع به مفاسد رسیدگی نکنند،اوضاع خطرناک می‌شود

    کد خبر :316780

یکی از دلایلی که کارشناسان اقتصادی برای اوضاع نابسامان کنونی عنوان کرده‌اند از بین رفتن اعتماد به سیسم اقتصادی و سیاسی کشور است، این افراد بر این اعتقاد هستند که در طول سالیان گذشته به دلیل بدعهدی‌های مکرر که از سوی نظام بانکی و همچنین سیاسی کشور شاهد بودند دیگر به‌نظام آن‌گونه که باید اعتماد ندارند.

این بی‌اعتمادی‌ها باعث شده است تا سیاست‌های اقتصادی دولت بخصوص در سال‌های اخیر توفیق چندانی به دست نیاورد، و شاید یکی از دلایلی هم که برای تغییر در کابینه مطرح می‌شود با نیم‌نگاه به این موضوع باشد، و انتظار بر این است که با روی کار آمدن افراد جدید شاید بتوان یک اعتماد نسبی در بین مردم ایجاد کرد.

عبدالرضا هاشم زایی در گفت‌وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: من دو سال قبل در روز افتتاح مجلس به عنوان رئیس سنی مجلس در نطق افتتاحیه از رئیس‌جمهور و تیم اقتصادی آن در کنترل تورم تشکر کردم ولی همان‌جا از وی خواستم که تیم اقتصادی خود را تغییر دهد چرا که در این تیم جسارت لازم برای ایجاد تحرک و توسعه اقتصادی دیده نمی‌شد.

وی گفت: ما آن زمان از روی دلسوزی گفتیم اما الآن اوضاع فرق کرده به نظر من این تغییر تبدیل به یکی از ضروریات شده است هرچند که اعتقاد دارم شاید تغییر چند نفر در کابینه نتواند آن‌چنان که باید اقتصاد را شکوفا کند اما حداقل یک احترام به افکار عمومی است و یک نوع احترام به مردم است.

این نماینده مجلس گفت: ما در هر جلسه‌ای که حضور داریم یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم تغییر در کابینه است، مردم فکر می‌کنند اگر یک نفر برود و فرد دیگری بیاید همه‌چیز درست می‌شود.

این نماینده گفت: در کشورهای دیگر اگر چنین اتفاقاتی رخ می‌داد کل کابینه استعفا می‌داد ما در این کشور یک عذرخواهی از مسئولان نمی‌بینیم که حداقل مردم خوشحال شوند، بیست سال پیش ما در فرانسه بودیم، راننده وزیر کشور یک‌بار سرعت غیرمجاز رفته بود ، طوری برخورد کردند که وزیر مجبور به استعفا شد.

وی گفت: ما در این کشور شب می‌خوابیم صبح ثروت یک‌سوم می‌شود یک نفر مسئول پیدا نمی‌شود که گردن بگیرد و کسی نیست که یک یادداشت صادقانه بنویسد و بگوید که من رفتم کسی دیگری بیاید که بتواند اوضاع را جمع کند. البته این‌یکی از علت‌ها است.

وی گفت: مسئله مهم‌تر اما اینکه تا زمانی که ما سیاست بین‌المللی خود را اصلاح نکنیم، قطعاً به توسعه نخواهیم رسید، مسئله دیگری هم که غیر از این وجود دارد موضوع اتحاد داخلی است، ما در این شرایط به اتحاد نیاز داریم نه متهم کردن دیگران. یک نفر اصلاح‌طلبان را متهم به خیانت و غرب‌زدگی می‌کند و اصلاح‌طلبان بقیه را متهم به بی‌سواد بودن و غیره می‌کنند.

این نماینده مجلس گفت: باید این موضوعات را رها کنیم تا در کشور همدلی ایجاد شود، الآن کشور نیاز به همدلی بین احزاب دارد که متأسفانه اصلاً دیده نمی‌شود.عامل دیگری که باعث می‌شود تا مردم به سیستم اعتماد نداشته باشند تبعیض است، همین موضع ارز را نگاه کنید.

وی در ادامه گفت: می‌گویند که شلوغی‌ها از بازار علاءالدین شروع‌شده و به بازار تهران رسیده است، طرف تبعیض را می‌بیند، می‌بیند که مغازه بغل‌دست خود چون آشنا دارد ارز دولتی دریافت کرده و موبایل وارد کرده اما او نتوانسته است بگیرد. خوب این‌ها حساب و کتاب ندارد و نیروهای امنیتی با مفاسد اقتصادی برخورد نمی‌کند.

این نماینده گفت: باید هر چه سریع‌تر دادگاه‌های عادلانه و حتی صحرایی تشکیل شود و با این مفسدان با سرعت برخورد گردد، این‌ها ابزارهایی است که می‌تواند اقتصاد کشور را به رونق بیندازد و مردم را امیدوار کند.

همه باید ملی فکر کنند، حتی ائمه جمعه هم باید ملی انتخاب شوند، فکر می‌کنید چرا مردم به رسانه‌های خارجی نگاه می‌کنند، یک دلیل بیشتر ندارد مردم اعتمادی به رسانه‌های داخلی ندارند، این اعتماد باید برگردد و با خطبه و نصیحت و غیره هم نمی‌شود باید ابزار این اتحاد در کشور فراهم شود و مردم‌باور کنند که من نوعی حرف راست می‌گویم تا زمانی که این موضوع حل نشود اوضاع خطرناک خواهد شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید