تصویب 4 طرح گردشگری و تفریحی در شهرستان دماوند

فرماندار دماوند از تصویب چهار طرح گردشگری و تفریحی با هدف تقویت حوزه اشتغال و تولید شهرستان دماوند خبر داد و افزود: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای تحقق پیام مقام معظم رهبری در سال 1396 شناسایی می‌شوند تا در حوزه اشتغال و تولید شاهد تحول باشیم.

ناصر محمودی‌فرد گفت: شهرستان دماوند در ایام نوروز در حوزه امکانات، پذیرش مسافر و مسائل امنیتی عملکرد مطلوبی داشت و مشکل خاصی در جریان خدمات رسانی به مسافران وجود نداشت.

وی با اشاره به نشست کارگروه گردشگری شهرستان دماوندافزود: در این نشست، چهار طرح گردشگری با حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در شهرستان دماوند به تصویب رسید؛ همچنین در نشست هماهنگی خدمات سفر که با کارگروه گردشگری همزمان برگزار شد از کلیه نیروها و دستگاه هایی که در ایام نوروز به مسافران و شهروندان خدمات‌رسانی کردند، قدردانی شد.

وی ادامه داد: نخستین طرح، تولید محصولات دارویی با عنوان «ریز جلبک» است که این محصولات فواید بسیاری در زمینه دارویی و سوخت هواپیمایی دارد که نمونه آن تنها در کشور آلمان تولید می‌شود.
وی تصریح کرد: اکنون زمینه‌ای فراهم شده تا همان سرمایه‌گذار به دنبال تولید این نوع محصولات دارویی و سوخت هواپیمایی در دماوند باشد تا این منطقه در زمینه تولید و اشتغال رونق پیدا کند؛ این طرح نیاز به 10 هکتار زمین دارد که برای این منظور هماهنگی‌هایی با منابع طبیعی صورت گرفته است.
فرماندار دماوند گفت: نگاه ما به طرح‌های گردشگری شهرستان دماوند در سال 1396، برگرفته از پیام «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» است و برای تحقق آن بحث سرمایه‌گذاری جهت تقویت حوزه‌های تولید و اشتغال مد نظر قرار دارد که تلاش خواهیم کرد تا در طول سال با شناسایی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و استقبال از آنها بتوانیم این امر را عملی سازیم.
وی در تشریح طرح های گردشگری شهرستان نیز گفت: دومین طرحی که در کارگروه گردشگری شهرستان دماوند به تصویب رسید، طرح گردشگری – کشاورزی «سروستان» بوده که توسط تعاونی سازه مسکن سبز مطرح شده است؛ فاز نخست این طرح بزرگ در 75 هکتار و طرح توسعه آن نیز در 175 هکتار زمین انجام خواهد شد. طرح سروستان که در حوزه‌های کشاورزی و گردشگری فعالیت خواهد داشت به بحث رونق اقتصادی شهرستان دماوند کمک خواهد کرد.
وی طرح تفریحی – گردشگری شهر کیلان را دیگر مصوبه کارگروه گردشگری شهرستان دماوند خواند و افزود: سرمایه‌گذار این طرح قرار است با کمک سرمایه‌گذاری خارجی با اعتباری 9 میلیارد تومان آن را اجرایی کند؛ از این مبلغ، 50 درصد آورده سرمایه‌گذار است و 50 درصد دیگر نیز از تسهیلات بانکی استفاده می‌شود.
محمودی فر ادامه داد: طرح تفریحی – گردشگری کیلان شامل پارک، استخر و سونا، سالن‌های ورزشی و پذیرایی و … است که برای یک‌هزار و 500 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال به وجود می‌آورد؛ این طرح که نقش مهمی در تقویت حوزه‌ ایجاد اشتغال مناطق گیلاوند، آبسرد و کیلان دارد، توسط  یکی از شهروندان کیلانی مطرح شده است. اگر این طرح عملی شود، می‌تواند الگوی خوبی شهرها و روستاهای دیگر باشد که منابع خود را بومی ‌کنند و با این امر که رونق اقتصادی را به همراه دارد، دیگر نه تنها شاهد مهاجرت روستائیان به شهر خواهیم بود، بلکه مهاجرت معکوس را نیز در پی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه چهارمین مصوبه کارگروه گردشگری شهرستان دماوند، طرح مجتمع خدماتی، رفاهی و فرهنگی بین‌راهی در محور دماوند – فیروزکوه محدوده روستای اسلام‌آباد بوده است، بیان کرد: این طرح توسط بخش خصوصی شامل مهمان‌پذیری، جایگاه‌های سوخت بنزین و گاز، تعمیرگاه و … اجرایی خواهد شد.
وی تاکید کرد: چهار مجتمع خدماتی و رفاهی بین جاده‌ای در مسیر محور دماوند به فیروزکوه و بالعکس تصویب شده است، یکی از این طرح‌ها در محدوده جابان به بهره‌برداری رسیده و به مسافران و شهروندان خدمات‌رسانی می‌کند و مابقی در حال اخذ مجوز و آغاز عملیات اجرایی هستند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید