بکارگیری نیروهای غیرمتخصص و روند نادرست تربیتی برخی مهدهای کودک
یک روانشناس کودک عدم به کارگیری نیروی متخصص را یکی از مهمترین مشکلاتی دانست که امروزه در مهدهای کودک کشور وجود دارد، به طوری که نیروهای غیر متخصص توانایی آموزش سادهترین موضوعات لازم برای فراگیری کودک را در اختیار ندارند.
به گزارش ایسنا، فائزه رمضانی با اشاره به این که محتوای موجود در مهدهای کودک کشور می تواند برای این فضا آسیب زا باشد، گفت: بدون شک صنف مهدکودک را نمیتوان با سایر اصناف فعال در کشور به مقایسه گذاشت، به طوری که افراد مورد هدف این صنف کودکانی هستند که تحت تاثیر این فضا شخصیت خود را شکل میدهد.
وی همچنین در ادامه اضافه کرد: عدم به کارگیری نیروی متخصص یکی از مهم ترین مشکلاتی است که امروزه در مهدهای کودک کشور وجود دارد، به طوری که نیروهای غیر متخصص توانایی آموزش سادهترین موضوعات لازم برای فراگیری کودک را در اختیار ندارند.
این روانشناس کودک همچنین در ادامه تاکید کرد: بدون شک عواقب منفی ناشی از تربیت نادرست کودکان در مهدکودکهای کشور میتواند هزینهها و آسیبهای بسیار گزاف و گران بهایی را شامل حال کشور کند.
وی با اشاره به روند تاسیس مهدکودک ها در کشور، تصریح کرد: امروزه برخی افراد مجوزهای لازم برای تاسیس یک مهدکودک را از سازمان مربوطه دریافت می کنند، در حالی که این افراد در بسیاری از مواقع موسس مهدکودک نیستند؛ بلکه موسس سرمایهگذاری است که تاسیس یک مهدکودک را بر عهده گرفته است.
رمضانی همچنین در ادامه اضافه کرد: در حالتی که یک سرمایه گذار غیر متخصص در حوزه کودک اداره یک مهدکودک را به دست بگیرد، بدون شک فقط به دنبال اهداف تجاری و سودآوری خواهد بود، به طوری که کودکان حاضر در آن محیط مورد توجه آموزشی و تربیتی قرار نمیگیرند.
وی که در برنامهای رادیویی صحبت میکرد، با اشاره به روند نادرست تربیتی برخی از مهدهای کودک در کشور، تصریح کرد: برخی از مهدکودک های موجود در کشور با ایراد قوانینی نادرست و اشتباه باعث می شوند تا کودکان در مسیر اشتباه زندگی قرار بگیرند.