برنجهای وارداتی به زودی برچسب اصالت میگیرند
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: برنجهای وارداتی به زودی برچسب اصالت دریافت میکنند.
به گزارش ایسنا، دکتر بهروز جنت در همایش معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با تاکید بر لزوم توجه به موضوع اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال در حوزه غذا و دارو، گفت: بر این اساس همه همکارانمان باید در صدور مجوزها علاوه بر رعایت مسائل مربوط به سلامت کالا، تسهیلگری را هم مدنظر قرار دهند. همچنین باید سعی کنیم صدور مجوز تولید برای محصولات بومی و نوآورانه را تسهیل کرده و در عین حال به سلامتشان هم توجه کنیم.
جنت با بیان اینکه طرح پایش و پالایش برچسبهای اصالت نیز باید در دستور کار قرار گیرد، ادامه داد: موضوع چراغ راهنمای تغذیهای و برچسب اصالت باید پیگیری شود. همچنین درباره کالاهایی که احتمال تراریختگی آنها وجود دارد باید دقت لازم صورت گیرد و مصوبات شورای عالی سلامت درباره آنها و نحوه برچسب گذاریشان اعمال شود.
جنت با بیان اینکه اگر میخواهیم برای کالاهایمان اصولی تدوین کنیم آن اصول باید بر اساس ارزیابی خطر باشند، گفت: در عین حال همه معاونتهای غذا و دارو باید در زمینه کاهش نمک، قند و اسید چرب ترانس اقدام کنند و تا جایی که تکنولوژی اجازه میدهد این عناصر را در فرآوردههای غذایی کاهش دهند. در عین حال باید توجه کرد که هر کالایی که شناسه استعلام داشته و آن استعلام پاسخگو باشد، قانونی است اما در غیر اینصورت آن کالا قاچاق محسوب میشود.
جنت در بخشی از صحبتهایش از برچسبدار شدن برنجهای وارداتی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: به زودی برنجهای وارداتی دارای برچسب اصالت میشوند. باید توجه کرد که این برنجها تنها کالاهایی هستند که در سطح عرضه مستقیم به مردم برچسب اصالت نداشتند که به زودی برای آنها برچسب اصالت تعریف میشود.