انتقاد از تزریق ژل و بوتاکس در آرایشگاهها
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران نسبت به انجام برخی کارهای زیبایی همچون تزریق ژل و بوتاکس در آرایشگاهها انتقاد کرد.
علی بیژنی روز شنبه در نشست خبری کنگره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، با انتقاد از اینکه برخی جراحیهای پلاستیک و زیبایی توسط همکاران غیرمتخصص در سایر رشتهها انجام میشود، گفت: متأسفانه یکسری از کارهای زیبایی همچون تزریق ژل و بوتاکس در آرایشگاهها انجام میشود که این افراد اطلاعی از موازین جراحی پلاستیک ندارند.
وی با اشاره به اینکه در کشور ۳۶۰ نفر دارای مدرک فوقتخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی هستند، افزود: البته برخی همکاران پزشک مانند گوش، حلق و بینی و فک و صورت نیز میتوانند کارهای جراحی پلاستیک و زیبایی انجام دهند اما راینوپلاستی جزو برنامه آموزشی این رشتهها نیست.
بیژنی با تأکید بر اینکه ما مکرر این معضل را مطرح کردهایم، ادامه داد: بعضاً شاهد هستیم کارگاههایی به منظور آموزش تزریق ژل و راینوپلاستی در کشور برگزار میشود که هیچگونه مرجعیت قانونی برای برگزاری این قبیل کارگاهها توسط افراد غیرمتخصص وجود ندارد.
وی با اعلام اینکه هیچ آمار رسمی در زمینه جراحی زیبایی در کشور نداریم، تأکید کرد: کسی نمیتواند تعداد این نوع جراحیها را کنترل کند.
رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران با انتقاد از تبلیغات گمراهکننده جهت گرایش مردم به انجام جراحیهای پلاستیک و زیبایی افزود: متأسفانه بعضی از این جراحیها عارضههایی ایجاد میکند که قابل درمان نیستند البته عارضه در هر نوع جراحی وجود دارد اما اگر جراحیها توسط افراد متخصص آن رشته انجام شود، قطعاً میزان عارضهها کمتر خواهد بود.
بیژنی از پایین بودن هزینههای جراحی پلاستیک و زیبایی به عنوان یکی از علل گرایش مردم به افراد غیرمتخصص نام برد و گفت: تمام اعمال جراحی پلاستیک و زیبایی که توسط افراد متخصص در کشور انجام میشود دارای کد لازم از وزارت بهداشت است.
وی با اعلام اینکه دریافت پول در مطب برای انجام جراحی پلاستیک و زیبایی ممنوع است، تصریح کرد: تزریق ژل و بوتاکس در مطب منعی ندارد.
به گزارش مهر، به گفته رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، حداقل سن جراحی زیبایی بینی ۱۷سالگی است و کسانی که جراحیهایی را تحت عنوان گوش الاغی و چشم گربهای انجام میدهند، دارای مدرک تخصصی نیستند.
بیژنی در ادامه به کمبود نخ جراحی در اتاقهای عمل، اشاره و خاطرنشان کرد: این نوع نخها که از کیفیت بالایی میبایست برخوردار باشند، اغلب از آمریکا و اروپا وارد میشد اما اخیراً نخ جراحی از هند و چین نیز وارد میشود که کیفیت لازم را ندارد.