افزایش ۳۲ درصدی بیماران بستری کرونا در هفته گذشته

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: درهفته گذشته شاهد افزایش ۳۲ درصدی در تعداد بیماران کرونا مثبت بستری و افزایش ۳۸ درصدی در تعداد بیماران فوت شده نسبت به هفته قبلتر بودیم.
سیما سادات لاری درباره وضعیت بیماری کرونا در هفته گذشته بیان کرد: در هفته ابتدایی مرداد ماه تعداد ۱۸۰ هزار و ۲۵۷ بیمار سرپایی کرونا مثبت در کشور شناسایی شدند که نسبت به هفته قبلتر از آن، افزایش حدود ۲۷ درصدی را نشان میدهد.
وی ادامه داد: همچنین در هفتهای که گذشت، میانگین بروز موارد مثبت بستری در کشور حدود ۲۷ نفر به ازای هر صد هزار نفر جمعیت و میانگین بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری حدود ۲۴ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت گزارش شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه در هفته گذشته شاهد افزایش ۳۲ درصدی در تعداد بیماران کرونا مثبت بستری بودهایم خاطرنشان کرد: همچنین در این بازه زمانی شاهد افزایش ۳۸ درصدی در تعداد بیماران فوت شده نسبت به هفته قبلتر بودیم.
معاون وزیر بهداشت گفت: استانهای مازندران، ایلام، گلستان و سمنان در هفته گذشته به ترتیب دارای بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری در کشور بودهاند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: همچنین بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در کشور به ترتیب در استانهای البرز، هرمزگان، یزد و بوشهر گزارش شده است.