افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی با بسته بندی نانویی
یک شرکت با استفاده از کیسههای پلاستیکی دارای خواص آنتی باکتریال، ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش داده است.
به گزارش بازتاب به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری، یک شرکت با استفاده از کیسههای پلاستیکی دارای خواص آنتی باکتریال، ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش داده است. این کیسهها با استفاده از فناوری نانو از خواص آنتی باکتریال برخوردار شدهاند.
این کیسه پلاستیکی ماندگاری محصولات پروتئینی را از سه روز به ۶ روز افزایش میدهد. این کیسه پلاستیکی در حال حاضر توسط یک شرکت خریداری شده تا برای بستهبندی محصولات از آن استفاده شود.
اشراقی، کارشناس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو درباره حجم فروش این محصول گفت: براساس توافقهای انجام شده، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع کیسه پلاستیک بیش از ۷۰ تن در سال خواهد بود.
دامنه کاربرد این کیسهها تنها به بسته بندی محصولات پروتئینی محدود نبوده و از آن میتوان برای کیسه زبالهها، کیسههای بیمارستانی و ظروف غذاخوری استفاده کرد