جدیدترین اخبار
17 مهر 1400 ساعت 08:41 سبک زندگی کد خبر :851437
برای چاپ کلیک کنید

۵ خاصیت شگفت‌انگیز مصرف منظم بادام برای سلامتی

۵ خاصیت شگفت‌انگیز مصرف منظم بادام برای سلامتی

بادام سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می‌کند.

منافع بهداشتی بادام در طول قرن‌ها ثابت شده است و این منافع بالقوه عبارتند از کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی.

به گزارش ایرنا، یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا به چاپ رسید، نشان داد که مصرف بادام منجر به افزایش سطح ویتامینE در رژیم غذایی و جریان خون می‌شود. این ویتامین یک آنتی‌اکسیدان قوی است که از سلول‌ها در برابر آسیب‌ها دفاع می‌کند و مانع گرفتگی عروق ناشی از کلسترول بالا می‌شود.

بادام باعث چاقی نمی‌شود:

برخلاف باورهای رایج بادام و کلا تمام میوه‌های صدفی باعث چاقی نمی‌شوند. مغزهای روغنی مانند بادام و پسته و غیره با وجود این‌که حاوی چربی هستند اما در عین ‌حال احساس سیری طولانی مدتی ایجاد و جذب چربی‌های زیاد را مهار می‌کنند.

بادام برای گیاه‌خواران:

بادام سرشار از کلسیم، منیزیم و فیبر است و یکی از منابع پروتئین محسوب می‌شود. به همین دلیل می‌تواند برای افرادی که از محصولات حیوانی مانند گوشت و غیره تغذیه نمی‌کنند مناسب باشد.

بادام تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن:

بادام حاوی مواد مغذی و خواص آنتی ‌اکسیدانی بالایی دارد. یک مشت بادام به اندازه‌ یک پیاله بروکلی یا چای سبز آنتی ‌اکسیدان پولی فنول به بدن می‌رساند.

بادام و کاهش خطر ابتلا به سرطان:

محققان گروه تغذیه دانشگاه کالیفرنیا اعلام کردند که مصرف بادام با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در تماس است.

بادام و بیماری قلبی:

این خوراکی همراه با سایر آجیل و دانه‌های دیگر منجر به بهبود سطوح چربی خون می‌شود و برای قلب مفید است. شواهد نشان می‌دهد که رژیم غذایی شامل بادام منجر به رفع بیماری‌های قلبی می‌شود. همچنین بادام منجر به افزایش سطح آنتی اکسیدان‌ها در جریان خون شده و کاهش فشار خون و بهبود جریان خون را به دنبال دارد.

بهتر است بادام را با پوست بخورید

پوست نازک بادام سرشار از آنتی ‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است. این بخش از بادام خواص ضدویروسی و ضدالتهابی فوق‌ العاده‌ای دارد. توصیه بر این است که بادام را با پوست نازک آن میل کنید.

بادام خام یا بو داده؟

بادام خام بهتر از بادام بو داده است. برای بو دادن بادام معمولا از چربی‌های مضر استفاده می‌شود. به همین دلیل بهتر است از بادام خام استفاده کنید تا از چربی و نمک زیاد دور باشید.

روی خط خبر

  • سقف کارت اعتباری مرابحه به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • شخصیتتان را از روی طول انگشتانتان بشناسید/فیلم
  • وضعیت سبد سهام عدالت در ۲۵ مهر ماه
  • واکنش سازمان برنامه به پیش‌بینی دلار ۲۸۴ هزار تومانی
  • حملات سایبری به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی
  • درخواست ریاض از تهران برای میانجی‌گری با انصارالله یمن
  • امکان گشایش ال‌سی بین ایران و روسیه فراهم شد
  • هرج‌ومرج اطلاعاتی در سامانه املاک
  • ادعای جدید وکلای آرمان درباره زنده بودن غزاله
  • جشنواره تئاتر فجر برای پوستر فراخوان داد
  • ایرانی‌ها قربانی تحریم‌های رمزارزی آمریکا
  • ادعای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران
  • کارگردان سینمای دفاع مقدس درگذشت
  • خیز امارات و ترکیه‌ برای تقویت همکاری‌های اقتصادی
  • مقام ارشد اتحادیه اروپا: فکر می‌کنم مذاکرات با ایران به بن‌بست رسیده‌ است
  • هجوم دزدان دریایی به نفتکش ایرانی
  • جریمه افرادی که هنگام رانندگی لایو می‌گذارند چقدر است؟
  • بعد از خوردن غذای سنگین این ۴ مورد را حتما رعایت کنید
  • رئیسی: رسانه ملی پل ارتباط بین مسئولان و مردم باشد
  • رئیس پلیس کشور: بازداشت خانم جوان توسط پلیس امنیت ربطی به حجاب نداشت
  • نکات مهم درباره تغییر اسم در شناسنامه
  • ویروس نیپا همه گیری دیگری که بشر را تهدید می‌کند
  • واکنش انگلیس به ادامه بازداشت نازنین زاغری
  • علائم مشترک سل و کرونا چیست؟
  • ادعای اسراییل درباره ایجاد پایگاهی برای جاسوسی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران
  • رئیس‌جمهور دوشنبه شب با مردم سخن می‌گوید
  • شهردار تهران راهی بیمارستان شد
  • بایدن به زودی تحت معاینات پزشکی قرار می‌گیرد
  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۵
  • آخرین وضعیت تردد در پایتخت
  • 11 مهر