جدیدترین اخبار
18 تیر 1400 ساعت 15:43 آرشیو کد خبر :825954
برای چاپ کلیک کنید

۱۰ ماده غذایی که اگر در یخچال بگذارید، خراب می‌شوند

۱۰ ماده غذایی که اگر در یخچال بگذارید، خراب می‌شوند

شاید با خودتان فکر کنید امن‌ترین جایی که می‌توانید از تمام خوراکی‌ها نگهداری کنید تا مانع خراب شدن و فاسد شدن آن‌ها شوید یخچال خانه است. در صورتی که با قرار دادن برخی از مواد غذایی در یخچال باعث زودتر خراب شدن آن‌ها می‌شوید.

۱. موز:

موزها به دو دلیل نیاز به جای گرم دارند: ۱. اگر موزهای سبز و نارس را انتخاب کرده‌اید گرما می‌تواند به رسیدن و پخته شدن آن‌ها کمک کند. ۲. نور و هوا در جلوگیری از لک شدن و پوسیدگی موزها بسیار موثر هستند.

۲. قهوه:

هیچگاه از قهوه در یخچال نگهداری نکنید، زیرا بوی تمام مواد خوراکی دیگر را به خود جذب می‌کند و طعم آن نیز تغییر می‌کند از قهوه در ظرف در بسته و به دور از نور خورشید نگهداری کنید.

۳. گوجه فرنگی:

دمای اتاق بهترین دمایی است که می‌توانید از گوجه فرنگی‌های خود نگه داری کنید، زیرا دمای سرد یخچال می‌تواند طعم گوجه فرنگی‌ها را ازبین ببرد.

۴. عسل:

بهترین عسلی که می‌توانید داشته باشید در یک ظرف در دار در یک انبار تاریک و خنک است. نگه داری از عسل در یخچال موجب نامطبوع شدن و سفت شدن بیش از حد آن می‌شود.

۵. سبزیجات تازه:

محیط و سرمای یخچال سبزیجات تازه مانند ریحان، رزماری، آویشن و گیاهان ترش مزه را خشک کرده و آب آن‌ها را ازبین می‌برد. ساقه این سبزیجات را در آب قرار داده و در دمای اتاق و به دور از نور خورشید نگه دارید.

۶. نان:

اگر به نان‌های خشک، سفت و بیات علاقه ندارید پس هرگز از نان در یخچال نگهداری نکنید، زیرا دمای یخچال باعث ازبین رفتن اب و بافت نرم نان می‌شود.

۷. روغن:

این ماده نیز دقیقا مانند عسل و سبزیجات عمل کرده و از هر نوع روغن پخت و پزی که باشد در یخچال جامد شده و کارایی آن پایین می‌آید. از روغن در جای خشک و بدون نور نگهداری کنید.

۸. خربزه:

اگر به فروشگاه‌های مواد غذایی تازه نیز رفته باشید هیچ گاه خربزه و هندوانه را در یخچال مشاهده نمی‌کنید. دمای سرد باعث یخ زدگی در آن‌ها می‌شود. در نتیجه از آن‌ها در دمای اتاق نگهداری کنید و پس از برش زدن در یخچال بگذارید.

۹. سیب زمینی و پیاز:

هر دوی این صیفی‌جات برای نگهداری و سالم ماندن بافتشان نیاز به دمای اتاق دارند. گازهای ساطع شده از یخچال موجب تسریع در خراب شدن آن‌ها و سرمازدگی می‌شود.

۱۰. سیر:

اگر باز هم به فروشگاه‌های موادغذایی نگاه کنید متوجه می‌شوید که سیر تا زمان طبخ شدن نیازی به نگهداری در دمای یخچال ندارد و بهترین دما برای نگهداری از آن دمای اتاق و محیط بدون نور است.

باشگاه خبرنگاران جوان

روی خط خبر

  • رئیس شورای شهر ششم انتخاب شد
  • علیرضا زاکانی شهردار تهران شد
  • فردا همه مراکز معاینه فنی پایتخت تعطیل هستند
  • تهران برای مراسم تحلیف رئیسی تعطیل شد
  • افزایش مهاجرت افغان‌ها به ترکیه از مرز ایران
  • فرهاد همتی همکار شبکه خبر بر اثر کرونا درگذشت
  • اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون ورودی مدارس سمپاد اعلام شد
  • ارائه گزارش از آخرین وضعیت کالاهای اساسی و دارو به رئیس جمهور
  • تعطیلی پمپ بنزین‌های اطراف مجلس شورای اسلامی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۰/۰۵/۱۳
  • بیت کوین در سراشیبی قیمتی
  • ایرباس قشم ایر در فرودگاه نجف از باند خارج شد
  • پلیس البرز: متقاضیان تعویض پلاک فقط با نوبت اینترنتی مراجعه کنند
  • انتخاب شهردار تهران عصر چهارشنبه/ اتفاق نظر اعضای شورای ششم بر ریاست چمران
  • وزارت بهداشت: ممنوعیت تزریق یک واکسن‌ کرونا به زنان زیر ۵۰ سال
  • ادعاهای بی‌اساس سناتور آمریکایی علیه ایران
  • گسترش آتش سوزی های جنگلی در یونان و تخلیه برخی مناطق آتن
  • قیمت سکه، طلا و ارز ۱۴۰۰.۰۵.۱۳
  • راهکار رئیس بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی
  • ظریف، صالحی، عراقچی و روانچی «راز سر به مهر» را نوشتند
  • پایان ماجرای کشتی ربایی در آب های امارات
  • محکومیت فرماندار نیویورک به آزار جنسی ۱۱ نفر
  • گزینه رئیسی برای وزارت اطلاعات
  • اولین جلسه رئیسی با روسای کمیته‌های ستاد ملی کرونا
  • داوران جشن مستقل سینمای مستند ایران معرفی شدند
  • کلاهبرداری 10 هزار‌دلاری هکر نوجوان
  • پاداش پایان خدمت بازنشستگان تهرانی پرداخت می‌شود
  • رکوردهای پیاپی کرونا در کشور/ آی سی یوها پر است
  • هشدار درباره شیوع تب کریمه کنگو در ایام‌ محرم
  • شرایط تردد زائران عتبات در اربعین امسال اعلام شد