جدیدترین اخبار
24 فروردین 1400 ساعت 13:14 آرشیو کد خبر :801367
برای چاپ کلیک کنید

طرز تهیه بسبوسه؛ تجربه‌ی طعمی عالی با کیک مصری

طرز تهیه بسبوسه؛ تجربه‌ی طعمی عالی با کیک مصری

بسبوسه یا هریسه نام یک کیک خوشمزه و خاص مصری است که از آرد سمولینا تهیه می‌شود و طعمی جادویی دارد. در این مطلب طرز تهیه بسبوسه را آموزش داده‌ایم.

تمام کیک‌ها چند لایه و با روکش شکلات و فوندانت نیستند؛ بعضی از کیک‌ها مانند این کیک سنتی مصری، با سمولینا تهیه می‌شوند و کافی است آن‌ها را در دهان بگذارید تا آب شوند. بسبوسه یک کیک خیس است که با آرد سمولینا تهیه می‌شود و ریشه‌ی آن به کشور مصر برمی‌گردد. این کیک علاوه بر مصر در ترکیه، ارمنستان، یونان و کشور‌های عربی هم شیرینی بسیار محبوبی است و در اعیاد و ماه رمضان بسیار تهیه می‌شود.

بهترین بسبوسه، بافتی نرم و منسجم دارد و هیچ شباهتی به کیک ندارد. سطح آن هم نازک، نسبتا برشته و ترد است. روی بسبوسه را می‌توان با مغز بادام و خامه تزیین کرد یا حتی به تنهایی سرو کرد و از شیرینی آن لذت برد.

مواد لازم برای ۹ برش

شکر: یک پیمانه

شیر: دو سوم پیمانه

آرد سمولینا: سه چهارم پیمانه

شیر خشک: ۲ قاشق غذاخوری

کره ذوب شده: ۷۰ گرم

تخم‌مرغ: ۲ عدد

ماست شیرین: نصف پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بسبوسه؛ یک کیک مصری با طعمی منحصر‌به‌فرد

طرز تهیه

۱. فر را روشن کرده و اجازه دهید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شود. در این زمان با استفاده از همزن دستی، تخم مرغ‌ها را با نصف پیمانه شکر و وانیل مخلوط کنید تا کرمی شوند.

۲. حالا شیر خشک الک شده، پودر نارگیل، ماست و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۳. در آخر آرد سمولینا و بکینگ پودر را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ی بسبوسه حاضر شود.

۴. کف و دیواره‌های یک قالب ۲۵ در ۲۵ سانتی‌متری را با کره یا روغن چرب کنید و مایه را به داخل قالب منتقل کنید.

۵. حالا قالب را در طبقه‌ی وسط فر که از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید و ۴۵ دقیقه زمان پخت دهید.

۶. در این فاصله، شیر را با نصف پیمانه‌ی باقیمانده از شکر، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود و شهد شروع به جوشیدن کند. نیازی نیست که شهد غلیظ شود و بعد از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

۷. وقتی بسبوسه را از فر خارج کردید، آن را با چاقو به شکل دلخواه برش بزنید و شهد خنک شده را روی تمام قسمت‌های آن بریزید. اجازه دهید بسبوسه و شهد به مدت ۲ ساعت استراحت کند تا شهد کاملا به خورد آن برود و خنک شود.

منبع:مجله دیجی کالا

Ad

روی خط خبر

  • آتش سوزی در اهواز و سوختن 100 درخت نخل
  • هشدار سازمان هواشناسی درباره احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها
  • الزام شرکت های هواپیمایی به استرداد وجه بلیت های صادره به مقصد ترکیه
  • قطعی شدن تصمیم جهانگیری برای حضور در انتخابات
  • آتش‌سوزی مهیب در شمال فرانسه/ فیلم
  • پرواز تهران – لندن ایران‌ایر به دلیل نقص فنی به فرودگاه بازگشت
  • زوج ترکیه‌ای در اعتراض به جنایات صهیونیست ها ماشین خود را آتش زدند/ فيلم
  • ورود محموله ۱۰ میلیونی واکسن کرونا در خرداد از طریق هلال احمر
  • هواپیمایی انگلیس تمام پروازها به تل آویو را لغو کرد
  • خواننده ماکان بند بازیگر سریال سیروس مقدم شد/ امیر مقاره به «جزیره» رفت
  • ثبت نام محمود صادقی در انتخابات ریاست جمهوری
  • واکنش های هسته ای در نیروگاه چرنوبیل ازسر گرفته شد
  • سه نفر در تیراندازی مراسم عید فطر سوسنگرد مجروح شدند
  • جان باختن مرد هرمزگانی بر اثر کرونای آفریقایی
  • روحانی: دروغگو گفتن و گدایی رأی بدترین کار ممکن است/ ۳.۵ سال اخیر بیش از یک قرن گذشت
  • سکه به کانال ۱۰ میلیون تومانی صعود کرد
  • اتهام پراکنی انگلیس علیه ایران
  • قیمت نفت خام سقوط کرد
  • میادین میوه و تره‌بار تهران امروز و فردا باز هستند
  • نشان ایسفا به داریوش مهرجویی اعطا شد
  • وزیر کشور: هیچ مشکلی با شورای نگهبان نداریم
  • «علی مطهری» در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم ثبت‌نام کرد
  • دلار به کانال ۲۱ هزار تومانی برگشت
  • شنبه تعطیل نیست
  • زمان ثبت‌نام وام قرض الحسنه به بازنشستگان اعلام شد
  • ریزش ارزهای دیجیتالی
  • بیانیه دولت در خصوص انتخابات ۱۴۰۰
  • احیای برجام و تمدید توافق ایران و آژانس منافاتی با هم ندارند
  • جلسه ۳ جانبه ایران، روسیه و چین در وین
  • خنثی‌سازی عملیات تروریستی توسط سپاه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری
  • Ad