خوراکی هایی که چشم را ضعیف می‌کنند

    کد خبر :902165

محمد احمدی، مدیر کارگروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی ایران مواد و عوامل تقویت کننده‌ها و ضعیف کننده های چشم و بینایی را معرفی کرد.

از تقویت کننده های چشم می توان به شلغم، رازیانه، بادام شیرین با نبات، مغزها به ویژه بادام و گردو و پسته یا فندق، مربای هلیه، دارچین، زعفران یا کندر اشاره کرد.

همچنین خوردنی‌های غلیظ مانند حلیم و کله پاچه، مواد غذایی نفاخ مانند عدس، پیاز، سیر، تره، شاهی، بادنجان، باقلا، لوبیا، کلم، شوید، زیتون خام یا مواد خوراکی ترش مانند سرکه، سیب ترش برای چشم مضر هستند.

گوشت­‌های غلیظ و خشک مثل گوشت گاو، سوسیس و کالباس، گوشتهای فرآوری شده، استفاده بیش از حدخوراک‌های شور مثل کنسروها، خیارشور، چیپس و پفک، غذاخوردن در حالت سیری یا پرخوری، خیره شدن به اشیاء براق و روشنی ­ها و سفیدی­ها (مخصوصا چیزی که آفتاب بر آن تابیده باشد).کم سیر یا شام زیاد و سنگین خوردن، خوابیدن طولانی به پشت، پرخوابی یا کم خوابی، می توانند چشم ها را ضعیف کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید