ماموريت مايکل جردن عربستان! / در پشت پرده روابط سعودي ها با صهيونيستها چه مي گذرد؟

    کد خبر :52697

الجبير به ستاره اي در ميان صهيونيست ها تبديل شد به طوري که وي را ” Michael Jordan of Saudi Arabia” (مايکل جردن عربستان) يعني الگوي برتر در عربستان مانند مايکل جردن در آمريکا خطاب مي کردند.
از برجسته ترين شخصيت هايي که در اين روابط ايفاي نقش داشتند، سلمان بن عبد العزيز پادشاه فعلي عربستان و عادل الجبير وزير خارجه اين کشور بوده اند.
مجتهد فعال مشهور توييتري و منتقد خاندان آل سعود با انتشار توييتي جديد، جزئياتي از چگونگي عادي سازي روابط عربستان سعودي با تل آويو را فاش کرد و از تقويت اين روابط محرمانه در سال هاي گذشته از طريق مسئولان برجسته سعودي مانند سلمان بن عبدالعزيز، عادل الجبير و بندر بن سلطان پرده برداشت.
مجتهد فعال مشهور توييتري که به دليل افشاي مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان، هواداران بسياري در اين کشور دارد، با انتشار توييتي جديد، جزئياتي از مراحل عادي سازي روابط عربستان سعودي با اسرائيل را فاش کرد؛ روابطي که به دهه هاي گذشته برمي گردد و عربستان در پشت پرده براي تقويت آن تلاش کرده است.
بنا بر توييت هاي پي در پي که مجتهد منتشر کرده است، از برجسته ترين شخصيت هايي که در اين روابط ايفاي نقش داشتند، سلمان بن عبد العزيز پادشاه فعلي عربستان و عادل الجبير وزير خارجه اين کشور بوده اند.
بنا به نوشته مجتهد، در دهه هاي گذشته از دو کانال با اسرائيل ارتباط برقرار شد: کانال ارتباطي نخست، به نام عربستان به صورت کلي و کانال دوم، ويژه (ملک) سلمان از زمان فعاليت وي در منصب امير رياض تا رسيدن به پادشاهي عربستان بود.
کانال نخست ارتباطي (عربستان با رژيم صهيونيستي)، از طريق عادل الجبير (وزير خارجه فعلي) آن هم در برهه اي بود که وي جواني در حال آموزش زير دست بندر بن سلطان در سفارت عربستان در واشنگتن بود؛ يعني آن زمان که بندر وي را به عنوان مشاور خود در امور کنگره منصوب کرد.
مجتهد تصريح کرد: «ماموريت الجبير، ارتباط با نهاد لابي مشهور رژيم صهيونيستي (آيپک)براي کسب حمايت کنگره آمريکا بوده است.
وي همچنين نوشت: از انجا که عادل الجبير هيچ تعهد ديني يا قومي نداشت، شخصيتي مناسب براي دوستي با آيپک و ارتباط و هماهنگي با اين موسسه بود .همچنين وي ماموريت بندر بن سلطان را براي جلب حمايت کنگره تسهيل کرد. از نتايج اين هماهنگي ها ايجاد ارتباط مستقيم بين مسئولان اسرائيلي و کسب اعتماد آنها و هماهنگي مواضع درباره مسايل منطقه اي در پشت پرده بوده است.
مجتهد خاطر نشان کرد‌:« اين روابط بر موضع عربستان در قبال مسئله فلسطين، کنفرانس مادريد، توافقنامه اوسلو،لبنان ، موضوع مقاومت فلسطين همچنين عراق و ايران و .. تاثير گذار بوده است .. پس از روي کار آمدن ملک عبد الله، خالد التويجري رئيس دفتر پادشاهي، که به «عظمت» اسرائيل ايمان داشت، موفق شد پادشاه را به انتصاب الجبير به عنوان سفير عربستان در آمريکا به منظور تسهيل هماهنگي هاي مستقيم با آنها، متقاعد کند.پس از اينکه (ملک) سلمان روي کار آمد، پسرش محمد بسيار مشتاق بود تا «اسرائيل» را متقاعد کند که سياست عربستان با تل آويو (هماهنگ) است از اين رو، پس از درگذشت سعود الفيصل، الجبير را به عنوان وزير خارجه منصوب کرد».
بنا به گفته مجتهد، الجبير به ستاره اي در ميان صهيونيست ها تبديل شد به طوري که وي را ” Michael Jordan of Saudi Arabia” (مايکل جردن عربستان) يعني الگوي برتر در عربستان مانند مايکل جردن در آمريکا خطاب مي کردند. از ديدگاه اسرائيلي ها و صهيونيست هاي آمريکا، الجبير به علت بيگانگي از دين و هويت عربي،و داشتن انعطاف در تعامل با آنها، جواني نمونه در عربستان است».
مجتهد افزود: «کانال ارتباط الجبير از ناحيه سفارت ما در آمريکا به نمايندگي از کل عربستان بود اما کانال ارتباطي ديگري ويژه شخص سلمان بن عبد العزيز وجود داشت . وي در زمان تصدي پست امارت رياض، صاحب شرکت تحقيقات و بازاريابي عربستان بود و روزنامه هاي الشرق الاوسط و «المجله» را منتشر مي کرد. وي براي اين ماموريت، دو نفر را در روزنامه الشرق الاوسط انتخاب کرد يکي عثمان العمير سردبير وقت اين روزنامه و ديگر عبدالرحمن الراشد که در ان زمان نويسنده بود و بعدها ارتقا پيدا کرد. علت اين انتخاب سلمان آن بود که اين دو با تعهدات ديني و قومي بيگانه وشايسته اين ماموريت خيانتکارانه بودند و به اين ترتيب، خود وي يعني سلمان نيز از ارتباط مستقيم (با اسرائيل) دور بود».
مجتهد در ادامه نوشت: « محافل و سازمانهاي نزديک به العمير والراشد،مي گفتند اين دو از آغاز دهه نود، مرتب به عنوان نماينده شخصي سلمان با شخصيت هاي اسرائيلي در مغرب ديدار داشتند. قصد سلمان از اين مساله، تامين آينده جايگاه خود يعني فراهم کردن زمينه به منظور تکيه زدن بر قدرت آن هم در مسابقه با برادران خود بود. او به اسرائيل متعهد شد که چنانچه به وي براي پرش از اين صف (رسيدن به پادشاهي) کمک کند، بيشتر از برادران خود، به تل آويو امتياز خواهد داد.
اين در حالي است که وي (سلمان) نمي دانست برادرانش، با آمريکا و «اسرائيل» هماهنگ شدند و (اينده) خود را تامين کردند و وي نخواهد توانست از اين صف عبور کند و به پادشاهي برسد .از اين رو وقتي نوبت به وي رسيد که دچار آلزايمر شد».
مجتهد در پايان توييت خود نوشت: «سلمان رابطه پسرش محمد را با العمير والراشد براي تکميل تفاهم با «اسرائيل» مستحکم کرد براي اينکه نخستين پادشاه عربستاني باشد که به گشايش سفارت اسرائيل در رياض اقدام کرده است. از اين رو محمد بن سلمان، الراشد والعمير را افرادي مقدس و بزرگ مي داند؛ گويي که فرشته وحي هستند و با آنها با امر و نهي برخورد نمي کند.

منبع: خبرگزاري آريا

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید