راهکارهای کاهش تشنگی در طول ماه رمضان
در طول ساعات روزه داری روشهایی برای کاهش عطش و حرارت وجود دارد.
بوییدن سیب گلاب، خیار، لیمو و گلاب، اسپری کردن گلاب خنک در فضای اتاق و شستشوی سر و گردن و سینه با آب خنک یا گلاب، تنفس هوا و نسیم خنک که حرارت زائد قلب را کاهش میدهد.
همچنین خواب روزانه حدود یک ساعت که بهتر است پیش از ظهر باشد یا دست کم نزدیک غروب آفتاب نباشد، توقف کمتر در آفتاب و کاهش فعالیتهای جسمی و درگیریهای فکری به ویژه در محیط گرم می تواند تشنگی را در طی روزه داری کاهش دهد.
استفاده کمتر از رنگهای گرم و پوشیدن لباسهایی با رنگهای روشن و طبیعت خنک مانند پنبه و کتان، پرهیز از بوها و عطرهای گرم و استفاده از عطرهای خنک یا نزدیک به اعتدال مانند یاس و مریم و گل محمدی از دیگر عوامل کاهش عطش در طی روز های ماه مبارک رمضان می باشد.
ضمن این که مالیدن روغن بادام یا بنفشه به بدن، شکم، گونهها، پیشانی و پشت گوش و استراحت کردن در جای تاریک با هوای خنک و بوهای خنک نیز می تواند تشنگی را کاهش دهد.