قراردادن این مواد خوراکی در فریزر سرطانزا است

    کد خبر :960569
فریزر

 در خصوص خوراکی های منجمد سرطانزا و فریز کردن مواد غذایی همواره یکی از بهترین روش‌ها برای نگهداری طولانی مدت غذا بوده است. صرفه جویی در زمان، هزینه و دسترسی به مواد غذایی خاص در تمام فصول از مزایای استفاده از روش فریز کردن مواد غذایی است. فقط ممکن است به اشتباه برخی از مواد غذایی را فریز کنید. در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا با مواد غذایی که نباید فریز کرد آشنا می‌شوید.

سیب‌زمینی خام

یکی از خوراکی های منجمد سرطانزا این میوه است . سیب‌زمینی دارای حجم بالایی آب است، به‌ همین علت در فریزر یخ می‌زند و بافت اولیه‌اش را از دست می‌دهد. سیب‌زمینی خام، پس از یخ‌زدن پلاسیده می‌شود و طعم اولیه‌اش را ندارد. اگر می‌خواهید سیب زمینی را در فریزر قرار دهید، می‌توانید سیب‌زمینی را بپزید و سپس در فریزر بگذارید.

غذاهای کنسروی، خطر انفجار!

این مورد واقعا خطرناک است. ممکن است فریزر خود را از دست بدهید. قراردادن غذاهای کنسروی درون فریزر باعث حجیم و بزرگ‌شدن آن‌ها شده و باعث منفجرشدن و یا شکستن قوطی می‌شود.

سبزی‌ها و میوه‌های آبدار

میوه‌هایی که از درصد بالایی آب تشکیل شده‌اند مانند هندوانه را در فریزر قرار ندهید. این نوع از میوه‌ها یا سبزیجات پس از یخ‌زدایی شل و وارفته می‌شوند و قابلیت مصرف ندارند.

پیاز و سیر

از دیگر خوراکی های منجمد سرطانزامی توان به فریز کردن پیاز و سیر که باعث از بین رفتن انسجام بافت این دو سبزی می‌شود اشاره کرد. بهترین محیط برای نگهداری پیاز و سیر محلی خشک، خنک و بیرون از یخچال است.

گوجه‌فرنگی

گوجه فرنگی در فریزر طعم و خواص خود را از دست می‌دهد. همچنین نگهداری گوجه خام در فریزر باعث آب انداختن آن می‌شود.

شیر یخ زده!

یکی دیگر از خوراکی های منجمد سرطانزا شیر پس از یخ‌زدایی دیگر شفاف نیست و شکل بریده‌بریده پیدا می‌کند. اگر تصمیم دارید از شیر در پخت‌وپز غذا استفاده کنید، می‌توانید از شیر یخ‌زده استفاده کنید. بااین‌حال، فراموش نکنید وقتی که می‌خواهید شیر را یخ‌زدایی کنید، باتوجه‌به اندازه ظرف، یک روز یا بیشتر باید شیر را در یخچال بگذارید و صبر کنید تا یخ شیر به‌تدریج باز شود.

تخم‌مرغ با پوست

زمانی که تخم مرغ را با پوست داخل فریزر قرار می‌دهید، مایعات درون آن به دلیل انجماد، حجیم‌تر می‌شوند. با افزایش حجم مایعات درون تخم مرغ، پوست آن هم ترک بر می‌دارد. خب متاسفانه بدترین قسمت این کار بوی وحشتناکی است که قرار است تا ماه‌ها از فریزر خود اسشتمام کنید. پیشنهاد می‌کنیم بیخیال این کار شوید.

خامه ترش

خامه ترش نیز یکی از خوراکی های منجمد سرطانزا است .یخ‌زدن خامه ترش باعث بریده‌بریده شدن آن می‌شود. حال می‌توانید خامه یخ‌زدایی‌شده را هم بزنید و سپس در پخت‌وپز غذا و درست‌کردن دسر از آن استفاده کنید، هرچند حتما مزه آن دیگر خیلی لذیذ نخواهد بود.

نوشیدنی‌های گازدار

فریز کردن نوشیدنی‌های گازدار به نظر خوب است اما این خود یکی از خوراکی های منجمد سرطانزا است؛ ولی بسته‌بندی این قوطی‌ها مخصوصا از نوع آلومینیومی آن بی‌تردید در فریزر منفجر خواهد شد و همه‌جا را آغشته به مواد چسبناک خواهد کرد. بهتر است این مواد را در یخچال نگهداری کنید. هرچند این نوشیدنی‌ها خیلی سالم نیستند، بهتر است آن‌ها را به سطل زباله منتقل کنید

پاستا یا ماکارونی پخته شده

قراردادن ماکارونی پخته‌شده در فریزر باعث پیدایش ماده‌ای شل و وارفته می‌شود. قطعا روبه‌رو شدن با این غذا به‌جای این که اشتهای شما را بالا ببرد، آن را کاهش خواهد داد. البته چنانچه پاستای نیم‌پز را فریز کنید در زمان استفاده کافی است آن را داغ کنید. حتی چنانچه در کنار آن سس مخصوص نیز دارید می‌توانید آن را در قالب یخ بگذارید و در فریزر قرار بدهید. هنگامی که به آن احتیاج داشتید فقط کافی است آن را روی پاستای خود بریزید و گرم کنید. بی‌شک از این غذای فوری لذت خواهید برد.

مواد غذایی داغ

فریز کردن مواد غذایی داغ باعث آلودگی محیط فریزر شما می‌شود. غذاهای داغ سبب می‌شوند که دمای فریزر بالا رود. در دمای بالا میکروب‌ها قدرت رشد پیدا می‌کنند. بنابراین ابتدا صبر کنید تا غذا خنک شود سپس اقدام به فریز کردن آن کنید.

ماست

بافت ماست هم پس از یخ‌زدایی تغییر شکل می‌دهد، بریده‌بریده می‌شود و قابل‌خوردن نخواهد بود. البته می‌توانید از آن در پخت‌وپز استفاده کنید، چون خوردن آن به‌تنهایی خیلی خوشمزه نیست.

قهوه

قراردادن قهوه در فریزر به‌شدت روی کیفیت آن اثر می‌گذارد. برعکس خیلی از مواد که لازم است برای حفظ کیفیت در فریزر نگهداری شوند، نگه‌داشتن قهوه در فریزر باعث تغییر مزه و بوی آن می‌شود و به همین علت اصلا توصیه نمی‌شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید