روش نگهداری بلال با پوست و بدون پوست

    کد خبر :947021
روش نگهداری بلال با پوست و بدون پوست

بلال خوراکی خوشمزه و پرطرفداری است که میتوان برای مدت زمانی طولانی آن را تازه نگه داشت اما باید از روش درست نگهداری بلال استفاده کرد تا بلال ها آبدار بمانند.

بلال یک میان وعده خوشمزه است که می توان آن را بصورت کبابی و یا آبپز و ذرت مکزیکی آماده کرد و یا در انواع سوپ و سالاد ها استفاده نمود. این روزها که فصل رسیدن بلال است، برای بسیاری این سوال پیش آمده است که چگونه از بلال خام مدت طولانی تری نگهداری نماییم که در ادامه این بخش این سوال را آورده ایم.

برای نگهداری بلال در یخچال به روش های زیر عمل کنید:

نگهداری بلال با پوست

برای اینکه بتوانید بلال را به مدت بیشتری نگهداری کنید، پوست یا همان غلافی کاملاً سبز بلال را جدا نکنید، پوست بلال کمک می کند ذرت ها آب دار و تازه باقی بمانند. اگر بلال را بدون پوست نگهداری نمایید،پس از مدتی خیلی خشک و سفت می شوند پس پوست بلال را نکنید، کاکل آن بلال باید خیس و مرطوب و ساقه های بلال کامل نرم باشند. بلال پوست کنده در همان حالت یک تا دو روز سالم می ماند.

نگهداری بلال بدون پوست

برای نگهداری بلال بدون پوست در یخچال پس از کندن پوست بلال اصلا آنها را نشویید و بلال ها را یکی یکی در کیسه های پلاستیکی بزرگ زیپ داری قرار داده و هوای آن را به صورت کامل بگیرید و در قفسه ی سبزیجات یخچال بگذارید، اینگونه بلال ها تا یک هفته قابل استفاده هستند.

طریقه نگهداری بلال در فریزر

برای نگهداری ذرت ها بدون جدا کردن از ساقه و به شکل بلالی در فریزر اینگونه عمل کنید:

بلال ها را پوست بکنید.

در ظرفی آب جوش بیاورید.

درون ظرفی نیز آب یخ آماده کنید.

بلال ها را به مدت 7 تا 11 دقیقه در آب در حال جوش بریزید.

بلال ها را از آب جوش درآورید و بلافاصله به مدت 20 ثانیه در آب یخ بیندازید.

آب های اضافی ذرت را بگیرید.

ذرت ها را در کیسه پلاستیک فریزر یا ظرفی درب دار قرار دهید.

می توانید ذرت ها را در کیسه ریخته و هوای اضافی آن را بگیرید و در فریزر قرار دهید.

با این روش دانه های ذرت پس از خارج نمودن از فریزر ترد تر خواهند بود.

اگر تمایل دارید بلال را به صورت دانه دانه شده نگهدارید، به طریق زیر عمل کنید:

با استفاده از چاقو دانه های ذرت را از ساقه جدا کنید.

درون یک قابلمه آب را جوش آورید.

درون ظرفی نیز آب یخ آماده کنید.

ذرت ها را 2.5 دقیقه در آب جوش بیندازید.

ذرت ها را از آب جوش دربیاورید.

بلافاصله ذرت ها را در آب یخ بریزید.

دانه های ذرت را در ظرف درب داری بریزید.

می توانید ذرت ها را در کیسه ریخته و هوای اضافی آن را بگیرید و در فریزر قرار دهید.

مدت ماندگاری بلال در یخچال و فریزر

ذرت یا بلال فریز شده را تا یکسال نیز می توان نگهداری کرد اما بلال را تنها به مدت یک هفته می توان در یخچال نگهداری کرد، در غیر این صورت بلال ها به تدریج مزه و رطوبت خود را از دست می دهند.

نکات مهم خرید بلال

هنگام نگهداری بلال به کرم خوردگی آن توجه کنید و به سوراخ و لکه روی بلال توجه کنید.

پر بودن دانه های بلال را چک کنید.

هیچ گاه بلال را با پوست فریز نکنید زیرا اگر پوست های ذرت یخ بزنند، خیلی سخت جدا می شوند.

قبل از مصرف بلال بگذارید یخ آن کاملا باز شود.

منبع: نمناک

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید