دمنوشی برای افزایش هوشیاری
یک کارشناس تغذیه گفت: در شب های قبل از امتحان بهتر است از دم نوش رقیق عسل و مریم شیرمستی گفت: لازم است در ایام امتحانات دانش آموزان و دانشجویان رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنند تا بتوانند از حافظه خود حداکثر استفاده را داشته باشند.
وی استفاده از غذاهای پرحجم، چرب و نفاخ را برای ایام امتحانات نامناسب دانست و افزود: این غذاها مدت بیشتری در معده می مانند که این امر خون رسانی به سایر قسمت های بدن از جمله سلول های مغزی را کاهش می دهد و خواب آلودگی را نیز در پی خواهد داشت.
شیرمستی غذاهای سرخ کردنی، فست فود، کله پاچه و … را از جمله این غذاها دانست که مصرف آنها برای ایام امتحانات مناسب نیست.
این کارشناس تغذیه معتقد است، استفاده از غذا در ایام امتحانات باید در وعده های متعدد و با حجم کمتری در هر وعده باشد تا قندخون فرد نیز در طی روز و زمان درس خواندن متعادل بماند.وی ادامه داد: در ایام امتحانات لازم است به منظور جلوگیری از افت فشار خون، آب کافی به بدن فرد برسد و همچنین از بروز گرسنگی پیشگیری شود.
این کارشناس تغذیه خواب کافی را نیز از دیگر اصول مهمی عنوان کرد که افراد باید در ایام امتحانات مد نظر داشته باشند. دم نوش رقیق نعناع و عسل توصیه شیرمستی برای افزایش هوشیاری در ایام امتحانات بود که اثر دائمی تری بر سلول های مغزی دارد.وی گفت: استفاده از سیب قرمز و فلفل سیاه نیز در ایام امتحانات برای بهبود عملکرد حافظه مفید است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت وعده صبحانه قبل از امتحان نیز، خاطرنشان کرد: استفاده از شیره خرما و انگور، عسل، حلواشکری یا یک بشقاب فرنی همراه با بادام پودر شده برای این وعده مناسب است.