گزینه پیشنهادی روحانی برای وزارت نیرو مشخص شد

به فاصله چند روز از عدم اعتماد مجلس شورای اسلامی به گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارت نیرو، روحانی گزینه بعدی برای تصدی این پست را یافته و احتمالا به زودی در نامهای وی را به مجلس معرفی خواهد کرد.
با رای نیاوردن حبیباله بیطرف، وزیر اسبق نیرو که برای تکرار این مسئولیت به مجلس معرفی شده بود، دکتر روحانی طی حکمی سرپرستی این وزارت را به مهندس ستار محمودی سپرد تا این باور به وجود آید که انتخاب گزینه بعدی وی برای تصدی پست وزیر نیرو به این زودیها نخواهد بود؛ باوری که به فاصله چند روز از امضای حکم سرپرست وزارت نیرو، رنگ باخته، زیرا خبر میرسد گزینه جانشینی چیتچیان مشخص شده و رئیس جمهور از وی خواسته برای معرفی به مجلس و ارائه برنامه هایش برای وزارت نیرو، خود را مهیا نماید. کاری که با توجه به حضور چندین ساله وی در پست های بالای مدیریتی در این وزارت خانه، چندان دشوار به نظر نمیرسد.
سیدمحمد صادقزاده، فردی که دو سال پیش با حکم چیتچیان، وزیر پیشین نیرو، معاون وی در امور برق و انرژی و رئیس ساتبا (سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی) شده بود، فردی است که به زودی برای تصدی پست وزارت نیرو به مجلس معرفی خواهد شد.
صادقزاده که عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق-قدرت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شاهد است، دکترای مهندسی برق از پلیتکنیک “گرونوبل” فرانسه و دکترای مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف را در کارنامه تحصیلی خود دارد و یکی از کارشناسان ارشد «طرح جامع انرژی کشور» بوده است.
وی که متولد سال ۱۳۴۷ است، فارغ التحصیل دانشگاه شریف در دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته برق است و پیش از انتصاب به سمت رئیس ساتبا، مدیرکل دفتر استانداردهای فنی، مهندسی، اجتماعی و زیستمحیطی برق و انرژی وزارت نیرو بوده و سوابق علمی قابل اعتنایی در کارنامه دارد.
سوابقی که البته به هیچ وجه تضمین کننده اعتماد مجلس به وی برای راهیابی به ترکیب کابینه دولت دوازدهم نخواهد بود اما از این رو که صادقزاده سابقه فعالیت در وزارت نیرو در سطوح کلان را داشته، احتمالا در تصمیم گیری نمایندگان بی تاثیر نخواهد بود.
این در حالی است که هنوز گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت علوم مشخص نشده و معلوم نیست پایان دوران کاری سرپرست آن وزارت خانه چه زمان خواهد بود، هرچند بعید نیست گزینه های پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت نیرو و وزارت علوم هر دو همزمان به مجلس معرفی شوند.