سالمترین غذاها برای افراد بالای ۵۰ سال
اگر شما در دهه ۵۰ سالگی هستید، حتما به رژیم غذایی خود توجه بیشتری داشته باشید و از این غذاهای غنی از مواد مغذی برای بهبود سلامت خود استفاده کنید:
کند شدن روند پیری پس از ۵۰ سالگی با این مواد غذایی
آبگوشت:
مزایای مصرف روزانه آبگوشت استخوان ناشی از محتوای غنی از مواد مغذی مانند کلاژن، گلیسین، ژلاتین، گلوتامین، پرولین و آرژنین است. کلاژن برای پوست مفید است، ژلاتین به استخوانها کمک میکند تا بدون اصطکاک کار کنند، گلوتامین به عضلهسازی کمک میکند و گلیسین به عنوان یک داروی ضدافسردگی عمل میکند و خلقوخو را بهبود میبخشند. آبگوشت استخوان برای اختلالات خواب مفید است.
تخم مرغ:
یک فرم عالی از پروتئین حیوانی، همچنین حاوی تعدادی از مواد مغذی مهم دیگر است. به عنوان مثال، سفیده تخم مرغ حاوی ۶۰ درصد پروتئین حیوانی با کیفیت بالاست و زرده تخم مرغ حاوی بقیه مواد مغذی ضروری از جمله چربیهای سالم، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست.
جگر:
یکی از سالمترین و طبیعیترین غذاها که حاوی مواد مغذی است. این غذا دارای بیشترین چگالی ویتامین A نسبت به سایر مواد غذایی است. جگر سرشار از اسید فولیک، آهن، ویتامین B همچنین مس است. یک وعده برای رفع نیاز روزانه شما به همه این مواد کافی است. جگر در برابر بیماریهای چشمی، آرتریت و حتی زوال عقل محافظت میکند.
گوشت گوسفند، مرغ، غذاهای دریایی:
پروتئینهای غذایی اجزای سازنده اصلی بدن ما هستند. پروتئینهای حیوانی قابل هضمترین شکل پروتئین هستند. گوشت مرغ سرشار از ویتامین K۲ است و پوست مرغ حاوی کلاژن بوده که برای بدن مفید است. گوشت گوسفندی حاوی موادی است که به سوزاندن چربی بیشتر از جمله اسید استئاریک کمک میکند. غذاهای دریایی که جیوه کمی دارند نیز غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که دارای اثرات ضد التهابی هستند.
روغن کره:
روغن گیاهی برای سلامتی، پوست و مو مفید است. چندین مطالعه نشان میدهد که روغنهای گیاهی تصفیه نشده از جمله کلزا، بادام زمینی، سویا، خردل، کنجد، پنبه، نخل، ذرت و … دارای اثرات ضد التهابی هستند.
میوههای فصلی ارگانیک:
قسمتهایی از گیاه که کمترین سمیت را دارند. گنجاندن میوههای فصلی در رژیم غذایی روزانه ما مزایای زیادی را برای بدن به همراه دارد. این منبع عالی از بسیاری از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است.
همشهری آنلاین