ارسال ۲۵۰ اثر به پنجمین جشنواره بینالمللی امام علیپژوهی
دبیرخانه پنجمین جشنواره بینالمللی امام علیپژوهی، ۲۵۰ اثر از داخل و خارج کشور دریافت کرده است.
به گزارش خبرنگاران پویا، جشنوارۀ بینالمللی امام علیپژوهی هر ساله با هدف شناسایی و معرفی اندیشمندان و پژوهشگران برتر در عرصۀ امام علیپژوهی و حمایت از آنان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار و به برگزیدگان جایزهای با عنوان «جایزۀ جهانی امام علی(ع)» اهدا میشود. این جشنواره همچنین در جهت فراهمسازی بسترهای لازم برای گسترش فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی مربوط به امام علی(ع) در سطح جهان برگزار میشود.
شرکت کنندگان در این جشنواره تا پایان خردادماه فرصت داشتند آثارشان را دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند، اکنون 250 اثر در قالب کتاب، مقاله, رساله و طرح پژوهشی از سوی پژوهشگران و اندیشمندان داخلی و خارجی شامل کشورهای آمریکا، آفریقای جنوبی، هندوستان، پاکستان، عمان، لبنان، سنگال، افغانستان، عراق، آذربایجان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
تمام آثار برای ارزیابی در اختیار مجمع عالی داوران که اعضاء آن از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه از داخل و خارج از کشور هستند، قرار گرفت و نتایج این داوریها در جلسه تخصصی داوران مطرح و نتایج آراء کمیته تخصصی مشخص شد که به شرح است:
* در بخش خارجی:
خانم وندی اسحاق مارتین از دانشگاه یونیز آفریقای جنوبی
خانم خوله مهدی شاکر از دانشگاه کوفه, عراق
آقای فداحسین عابدی از پاکستان
آقای جاسم الزبیدی از دانشگاه سلطنتی عمان
آقای حیدر کاظم الجمالی از دانشگاه کوفه, عراق
* در بخش داخلی:
آقای علینقی امیری از دانشگاه تهران
آقای سیدمحمد مرتضوی ازدانشگاه فردوسی مشهد
آقای مهدی مردانی گلستانه از دانشگاه قرآن و حدیث
آقای علی دلشاد نداف از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
آقای محمدحسین جمشیدی از مرکز مطالعات راهبردی ستاد فرماندهی کل قوا
آقای علیاصغر رجاء از مجتمع مدینه العلم مرحوم آیتالله خویی
آقای محمدعلی مشایخی پور از دانشکده شهید محلاتی
خانم مریم صانعپور از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
خانم اکرم شبان از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
خانم زهرا علیمحمد از دانشگاه الزهرا (س)
خانم مرضیه علی پور از دانشگاه شاهد
خانم مریم میرزاخانی از شهرکرد
برگزیدگان فوق طی مراسمی مورخ 96/6/15 با حضور اندیشمندان و شخصیتهای علمی، مذهبی و سیاسی کشور مفتخر به دریافت جایزه جهانی امام علی (ع) خواهند شد.
به گزارش تسنیم، شناسایی، معرفی و حمایت از پژوهشگران عرصۀ امام علیپژوهی در حوزههای علمی، پژوهشی و فرهنگی، ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران، اندیشمندان و محققان عرصۀ امام علیپژوهی، فراهم آوردن بستری مناسب و کارآمد برای همکاریهای علمی و فرهنگی بین مراکز علمی و پژوهشی مرتبط با حوزههای امام علیپژوهی داخل و خارج کشور، از جمله اهداف برگزاری پنجمین جشنوارۀ بینالمللی امام علیپژوهی است.
«گفتمان امام علیپژوهی: تجربه دیروز, آرمان امروز و نیاز فردا» نیز شعار امسال این جشنواره است.
نهادهای علمی و مذهبی داخلی و خارجی شامل مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور, مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی, جامعه المصطفی العالمیه, بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه, پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی, دانشگاه مفید, دانشگاه قرآن و حدیث, جامعه الکوفه, دانشگاه اسلونی, دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی وزارت متبوع, حوزه علمیه حضرت خدیجه(س), کتابخانه تخصصی امیرالمومنین علی(ع), پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در برگزاری این جشنواره به عنوان حمایت کننده معنوی مشارکت دارند.
گفتنی است چهارمین جشنواره بینالمللی امام علیپژوهی به همت مرکز تحقیقات امام علی(ع) در شهریورماه 1395 همزمان با عید غدیر در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزارشد. در این جشنواره از تلاشهای علمی اندیشمندان داخلی و خارجی در عرصه امام علیپژوهی تجلیل به عمل آمد. برگزیدگان ویژه این دوره حضرات آیات صادقی رشاد و محمدی ریشهری بودند که در کنار پژوهشگرانی از ایران و کشورهای ارمنستان, اسلونی, عراق, افغانستان و آذربایجان مورد تجلیل قرار گرفتند.