روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو

  • آرشیو
  • دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۹ ۱۴:۲۷
    کد خبر :787506

پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید. اگر می خواهید این غذا را طبخ و تست کنید بهتر است با ما همراه شوید.

مواد لازم برای غذای تایلندی :

رشته فرنگی برنجی حدود ۲۵۰ گرم

سس ماهی ۳ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سس ورستر شایر ۱ قاشق غذاخوری

سس چیلی سیر (سامبل اولک) ۲ قاشق چایخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

روغن بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۶ حبه

سینه مرغ بدون استخوان ۴۵۰ گرم

میگوی تازه نصف پیمانه

فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ ۲ عدد

جوانه لوبیا ۲ فنجان

پیازچه ۵ عدد

گشنیز خرد شده ۱ فنجان

لیموترش سبز ۳ عدد

بادام زمینی بو داده درشت خرد شده یک چهارم فنجان

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از ۱۰ دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.

سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرغ را به مکعب های ۱ سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.

روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.

مخلوط سس را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.

رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و ۱/۲ فنجان گشنیز را هم بزنید.

آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.

روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.

منبع:بیتوته

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید