روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو

  • آرشیو
  • دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۹ ۱۴:۲۷
    کد خبر :787506

پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید. اگر می خواهید این غذا را طبخ و تست کنید بهتر است با ما همراه شوید.

مواد لازم برای غذای تایلندی :

رشته فرنگی برنجی حدود 250 گرم

سس ماهی 3 قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

سس ورستر شایر 1 قاشق غذاخوری

سس چیلی سیر (سامبل اولک) 2 قاشق چایخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

روغن بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری

سیر 6 حبه

سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم

میگوی تازه نصف پیمانه

فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ 2 عدد

جوانه لوبیا 2 فنجان

پیازچه 5 عدد

گشنیز خرد شده 1 فنجان

لیموترش سبز 3 عدد

بادام زمینی بو داده درشت خرد شده یک چهارم فنجان

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.

سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.

روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.

مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.

رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.

آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.

روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.

منبع:بیتوته

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید