با معجزات درمانی «نخود» آشنا شوید
میان حبوبات مختلف «نخود» بهترین و مغذیترین و مقویترین آنها محسوب میشود که در این مطلب به برخی خواص درمانی شگفتانگیز آن اشاره شده است.
به گزارش پویا؛ میان حبوبات مختلف، «نخود» بهترین و مغذیترین و مقویترین آنها محسوب میشود که بهشکلهای مختلفی از جمله نخودآب، دیزی، آبگوشت، فلافل، نخود و کشمش، آرد نخود سوخاری، مخلوط با آشرشته و نیز بهصورت «نان باروری» میتوان استفاده کرد.
سردسته و سرسلسله تمامی حبوبات نخود است و بهدلیل خواص مغذی فراوانی که دارد نسبت به حبوبات دیگر از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که در این مبحث به مواردی از آن اشاره خواهیم داشت.
اگر کمخونی دارید و نیز از نظر پزشکی از مغز استخوان ضعیفی برخوردارید، بهترین غذایی که میتوانید برای رفع آن میل کنید، دیزی آبگوشت با نخود فراوان است؛ توصیه و تأکید میکنیم در فصل پاییز و نیز در مناطق جغرافیایی با طبع سرد و خشک کوهستانی حداقل هر دو هفته یکبار دیزی آبگوشت با نخود فراوان میل کنید.
اگر پوست و موهایتان خشک است یا ریزش شدید مو دارید یا اینکه تار موهایتان باریک و نازک است، بهترین پیشنهاد غذایی، دیزی آبگوشت با نخود فراوان است؛ بهمنظور رفع این مشکل تأکید میشود دیزی آبگوشت را با دنبه گوسفند پخته و میل کنید.
اگر تعداد اسپرمها کم است و مشکل نازایی و حتی آزواسپرمی دارید یا اینکه حرکت اسپرم خیلی ضعیف و کند است هفتهای سه روز نخودآب با پیاز فراوان میل کنید؛ توصیه میشود در هر بشقاب نخودآب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه و میل کنید.
اگر میخواهید اشتهایتان را به خوردن غذاها، کاهش دهید، خوردن روزانه یک مشت نخود و کشمش قبل از هر وعده غذایی را فراموش نکنید. این ترکیب علاوه بر اینکه کاهنده اشتهاست، بالابرنده طول عمر انسان نیز هست.
ساندویچ مورد تأیید طب سنتی ایران همان فلافل خانگی است البته اگر با روغن زیتون یا کنجد، سرخ شده باشد و تمامی جنبههای بهداشتی مربوط به آن نیز رعایت شده باشد؛ ترجیحاً بهجای نان باگت از نان بربری کنجددار استفاده کنید.
میان حبوبات، نخود از سایرین بهتر و عدس پستترین آنهاست؛ درجه خونسازی نخود بهمراتب بالاتر از عدس است؛ با این شرط که تمامی نکات لازم در مورد نحوه خوردن این دو (مصلحاتشان) رعایت شده باشد.
توصیه و تأکید میکنیم برای تهیه و پخت هر غذایی بهخصوص غذاهایی که نخود جزو ترکیباتشان است، با شعله پایین و در مدت زمان بیشتری پخته شود و از پختن آن در زودپز جداً خودداری کنید.