کنکوریها چه میوههایی بخورند؟
مصرف انواع میوه، سبزیجات و صیفیجات که سرشار از ویتامینهای B، C و D هستند، برای شرکتکنندگان در کنکور مفید است.
روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در آستانه برگزاری کنکور سراسری با صدور اطلاعیهای ضمن آرزوی سلامت و موفقیت برای شرکتکنندگان در کنکور، لزوم استفاده از انواع میوه و آب میوه به عنوان میانوعده برای این افراد را مورد تاکید قرار داد.
در این اطلاعیه، با اعلام اینکه انواع سبزیجات، گوجه فرنگی، فلفل دلمه سبز و رنگی و انواع مرکبات همچون لیموتُرش دارای ویتامین C هستند، بر نقش این محصولات در تقویت قدرت فکری و ایجاد تمرکز و تاثیر مواد غذایی دارای ویتامین D مانند جوانهها، حبوبات، شیر، لبنیات و تخم مرغ در ایجاد آرامش اعصاب و تقویت حافظه شرکتکنندگان در کنکور تاکید شده است.
براساس این اطلاعیه، مصرف انواع سیب از جمله سیب گلاب و سیب دورنگ علاوه بر تقویت حافظه فواید فراوانی دارد، ضمن اینکه محصولاتی همچون زنجبیل و نعناع با افزایش خونرسانی به مغز سبب تقویت یادگیری، هویج و آب هویج موجب افزایش تمرکز و سویا سبب تقویت حافظه شده و سبزیجات تازه برگدار همچون اسفناج باعث میشوند که افراد کمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه شوند.
به گزارش فارس، این اطلاعیه در پایان با پیشنهاد خوردن صبحانه در روز امتحان به تمام شرکتکنندگان در کنکور، لزوم استفاده از یک عدد میوه تازه، یک لیوان آب میوه طبیعی و چند عدد خرما هنگام صرف صبحانه را مورد تاکید قرار داده و به همه افرادی که در کنکور شرکت میکنند، توصیه کرده تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی در جلسه امتحان به جای مواد قندی مصنوعی، از مواد قندی طبیعی همچون خرما و کشمش استفاده کنند.