شکل مولکولی اشکهایی که به دلایل مختلف ریخته میشود
همه ما گریه میکنیم؛ برخی قطعا بیش از دیگران. در حالی که بسیاری از ما به دلیل گریه کردنمان فکر میکنیم یا اینکه چه چیزی در زمان گریه اتفاق میافتد اما اغلب این سئوال را نمیپرسیم که اشکهای ما واقعا چه شکلی دارند؟
موریس میکرز، عکاسی کنجکاو و خلاق در این باره به فکر افتاد و شروع به جمعآوری بطریهایی از اشکهای خود و دوستانش کرد. او با قرار دادن اشکهای مختلف زیر میکروسکوپ به مجموعهای از عکسهای دیدنی رسید که آنها را “تصورخانه اشک” نامید. میکرز گفت: از نظر علمی هر اشکی گرانروی (ویسکوزیته) و ترکیب متفاوتی دارد.
به گزارش همشهری آنلاین،همه اشکها حاوی انواع مختلف ترکیبات بیولوژیکی مانند روغنها، آنتیبادیها و آنزیمهای معلق در آب نمک هستند. در حالی که شرایط مربوط به فشار، دما و رطوبت در این آزمایش یکسان و قابل کنترل نبوده است، میکرز اعلام کرد اشکهایی که به دلایل مختلف ایجاد شدهاند با وجود تفاوتها، شباهت زیادی به یکدیگر دارند.
این تصاویر با کمک یک میکروسکوپ آزمایشگاهی و دوربین کانن (5D mark ll) ثبت شدهاند که در ادامه آنها را میبینیم:
اشک حاصل از واکنش به ريز کردن پیاز