گانتز: زمان تشدید تحریم‌ها علیه ایران فرا رسیده است

    کد خبر :654696

رهبر ائتلاف «آبی و سفید» رژیم صهیونیستی با استناد به جدیدترین نامه‌ سه کشور اروپایی خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران شد.

 

«بنی گانتز» رهبر ائتلاف آبی و سفید رژیم صهیونیستی با استناد به نامه جدید انگلیس، فرانسه و آلمان به دبیرکل سازمان ملل علیه برنامه موشکی ایران، خواستار تشدید تحریم‌های ایران شد.

 

سه کشور اروپایی عضو برجام روز گذشته (چهارشنبه) با ارسال نامه‌ای به «آنتونیو گوترش»، مدعی شدند که برخی از مدل‌های موشک‌های بالستیک ایران با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل که توافق هست‌ای با ایران را تأیید کرده، «ناهمخوان» است.

 

بنا به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، گانتز ضمن تقدیر از این سه کشور اروپایی برای ارسال یک نامه ضدایرانی به سازمان ملل در صفحه توییتر خود نوشت: «من بسیار از نامه سفرای فرانسه، بریتانیا و آلمان در سازمان ملل در خصوص موشک‌های بالستیک ایران که قادر به حمل کلاهک‌های هسته‌ای تا مسافت‌های طولانی است، سپاسگزارم. متأسفانه ما را از مسائل جدید مطلع نکردند».

 

این مقام صهیونیست با تکرار اتهام‌زنی علیه ایران، مدعی شد که ایران به دنبال دستیابی به سلاح‌های کشتار جمعی است و ادامه داد: «رژیم ایران هرگز از تلاش‌ها برای دستیابی به سلاح‌های کشتار جمعی و توانایی پرتاب آنها دست برنمی‌دارد».

 

به گزارش فارس، رئیس ائتلاف آبی و سفید در ادامه پیام توییتری خود خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران شد و گفت: «کشورهای اروپایی می‌توانند همچنین شاهد خطر ایران برای صلح جهان و ثبات منطقه باشند. زمان آن رسیده است که از نامه به سمت اقدام حرکت کنیم. زمان آن رسیده است که تحریم‌های ایران را بسیار سخت‌تر کنیم».

 

ادعای عدم همخوانی موشک‌های ایران با قطعنامه در حالی مطرح می‌شود که در قطعنامه ۲۲۳۱ از ایران «خواسته» شده که روی موشک‌هایی که «برای داشتن توانمندی حمل کلاهک اتمی طراحی شده‌اند»، کار نکند.

 

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این گفته است که از آنجا که ایران کلاهک اتمی ندارد و تصمیمی هم برای ساخت آن ندارد، از این رو نمی‌توان تهران را به کار روی موشک‌هایی متهم کرد که «برای داشتن توانمندی حمل کلاهک طراحی شده‌اند.» علاوه بر این، در قطعنامه از عبارت «خواستار» استفاده شده است که دارای الزام حقوقی نیست. در قطعنامه‌های پیشین از جمله قطعنامه ۱۹۲۹ که در حال حاضر لغو شده، از عبارت «نباید» استفاده بود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید