مردم شبکه برق را از “وضعیت قرمز” خارج کردند

    کد خبر :64378

ادامه روند کاهشی مصرف برق که ناشی از صرفه جویی صورت گرفته از سوی مشترکان بخش خانگی بود، موجب شد تا شبکه برق کشور از وضعیت قرمز خارج شود.

به گزارش  تسنیم، امروز (جمعه ششم مردادماه) در میانه ایامی هستیم که به دلیل افزایش 3 تا 5 درجه ای دما در سراسر کشور به عنوان هفته پرخطر برای شبکه برق کشور نام گرفته که این ایام از روز چهارشنبه (چهارم تیرماه) آغاز شده و حداقل تا روز دوشنبه (نهم تیرماه) ادامه دارد.

پیش از چهارشنبه، پیک مصرف برق کشور به بیش از 53 هزار و 600 مگاوات رسیده بود و با توجه به اینکه به طور معمول هر درجه افزایش دمای هوا، به افزایش 500 تا 700 مگاواتی مصرف برق کشور ناشی از افزایش استفاده از وسایل سرمایشی می انجامد، پیش بینی شده بود که در صورت عدم صرفه جویی از سوی مردم، رکورد تاریخی مصرف برق کشور که در روز چهاردهم تیرماه با ثبت مصرف لحظه ای 55 هزار و 364 مگاوات رقم خورده بود، باز هم شکسته شده و شبکه برق کشور در وضعیت قرمز قرار بگیرد. در این شرایط وقوع خاموشی های گسترده در کلانشهرها دور از انتظار نبود؛ اما مردم با درک این شرایط، اقدام به صرفه جویی در مصرف برق در ساعات پیک کردند.

صرفه جویی مشترکان خانگی در مصرف برق اگرچه به اندازه 10 درصدی که به عنوان میزان صرفه جویی مطلوب عنوان شده، نبود اما حدود 3 تا 4 درصد صرفه جویی در 48 ساعت گذشته از سوی مردم در مصرف برق اعمال شده که همین صرفه جویی، موجب شد تا شبکه برق کشور از حالت اضطرار و وضعیت قرمز دور شود.

روز گذشته (پنجم مردادماه) پیک روزانه مصرف برق در ساعت 14 و 12 دقیقه به میزان 51 هزار و 958 مگاوات به ثبت رسید که در مقایسه با پیک مصرف برق در روز قبل (چهارم مردادماه) کاهشی 874 مگاواتی داشت.

در صورتی که مشترکان بخش خانگی به صرفه جویی در مصرف برق ادامه دهند، این روزها را بدون بروز مشکل در تأمین برق و بدون خاموشی سپری خواهیم کرد اما اگر مردم به مدیریت مصرف و صرفه جویی در ساعات پیک مصرف برق (12 تا 16 و 20 تا 23) بی توجهی کنند، دوباره شبکه برق کشور به دلیل افزایش بار توزیع و مصرف برق به شرایط اضطرار و وضعیت قرمز باز می گردد و احتمال بروز خاموشی های گسترده دوباره مطرح می شود.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید